Salutare, in ton cu toata lumea va prezint si eu noua achizitie Mercedes Sprinter 316 cdi cu urmatoarele caracteristici:
-fabricatie 02.2005
-km 360000
-pret 7800 cu numere pe o luna incluse in pret
Dotari:
-abs,esp,ebv,asr
-dublu air bag, sofer si pasager
-aer conditionat
-sirocou motor+ programator electronic
-pilot automat
-scaun sofer pe perna de aer incalzit+cotiera
-inchidere centralizata,2 cheii briceag
-geamuri electrice cu tenta verde,paravanturi originale,parbriz cu parasolar verde
-senzori parcare spate originali, cu afisare in bord in locul ceasului
-car kit Nokia, universal legat la sistemul audio al masinii
-navigatie Beker,inclusiv Romania, compatibila si cu cd-uri MP3
-panou interior spate tapitat
-compartimente bagaje la parasolare fata,gen modelul dupa 2007,originale de fabrica
-oglinzi electrice incalzite + oglinzi suplimentare de unghi mort
-proiectoare incluse in far
-jante aliaj cu cauciucuri m+s Good Year , dot 20012 aproape noi
-carlig remorcare 2800kg
-rezervor 120 litri !!!!!
-sarcina utila 1310 kg,desi cea veche aceeas masina si motor fiind avea 1270 kg !!!
-usi culisante pe ambele parti
-bandouri de cauciuc pe toata masina,originale
-presuri de noroi fata spate
-claxon muzical, cu compresor pe aer si 2 goarne metalice gen cele de tir !!!
-mai are un buton cu ceva program pentru motor sa mentina puterea dar nu prea am reusit sa inteleg ce face,folosind google translate
Masina are carte service la reprezentanta Mercedes de cand s-a nascut si pana zi, cu toate reviziile facute acolo,discuri de frana fata,spate noi, inclusiv stergatoarele sunt originale cu steaua de Mercedes pe ele,ceea ce ma face sa cred ca a fost bine intretinuta.Prezinta unele inflorituri de rugina pe sub vopsea,dar si frumoasa si laptoasa nu prea exista...poate pe la alti bani...
Defectiuni:
-rezistente trepte ventilator, au costat 75 lei
-suspiciuni de garnitura de chiulasa sau chiulasa defecta dar pana la urma s-a dovedit a fi busonul de la radiator infundat si acea supapa nu mai dadea voie presiunii sa iasa, a costat 90 pe original
-vibreza ceva pe ea,destul de enervant dar nu tot timpul dar e prea "cald" afara sa ma bag dedesupt sa vad !!! Am inspectat totusi motorul,cu un genunchi pe jos si am vazut ca e curat fara urme de ulei !!
Cam atat despre noua achizitie...Stima.
-fabricatie 02.2005
-km 360000
-pret 7800 cu numere pe o luna incluse in pret
Dotari:
-abs,esp,ebv,asr
-dublu air bag, sofer si pasager
-aer conditionat
-sirocou motor+ programator electronic
-pilot automat
-scaun sofer pe perna de aer incalzit+cotiera
-inchidere centralizata,2 cheii briceag
-geamuri electrice cu tenta verde,paravanturi originale,parbriz cu parasolar verde
-senzori parcare spate originali, cu afisare in bord in locul ceasului
-car kit Nokia, universal legat la sistemul audio al masinii
-navigatie Beker,inclusiv Romania, compatibila si cu cd-uri MP3
-panou interior spate tapitat
-compartimente bagaje la parasolare fata,gen modelul dupa 2007,originale de fabrica
-oglinzi electrice incalzite + oglinzi suplimentare de unghi mort
-proiectoare incluse in far
-jante aliaj cu cauciucuri m+s Good Year , dot 20012 aproape noi
-carlig remorcare 2800kg
-rezervor 120 litri !!!!!
-sarcina utila 1310 kg,desi cea veche aceeas masina si motor fiind avea 1270 kg !!!
-usi culisante pe ambele parti
-bandouri de cauciuc pe toata masina,originale
-presuri de noroi fata spate
-claxon muzical, cu compresor pe aer si 2 goarne metalice gen cele de tir !!!
-mai are un buton cu ceva program pentru motor sa mentina puterea dar nu prea am reusit sa inteleg ce face,folosind google translate

Masina are carte service la reprezentanta Mercedes de cand s-a nascut si pana zi, cu toate reviziile facute acolo,discuri de frana fata,spate noi, inclusiv stergatoarele sunt originale cu steaua de Mercedes pe ele,ceea ce ma face sa cred ca a fost bine intretinuta.Prezinta unele inflorituri de rugina pe sub vopsea,dar si frumoasa si laptoasa nu prea exista...poate pe la alti bani...
Defectiuni:
-rezistente trepte ventilator, au costat 75 lei
-suspiciuni de garnitura de chiulasa sau chiulasa defecta dar pana la urma s-a dovedit a fi busonul de la radiator infundat si acea supapa nu mai dadea voie presiunii sa iasa, a costat 90 pe original
-vibreza ceva pe ea,destul de enervant dar nu tot timpul dar e prea "cald" afara sa ma bag dedesupt sa vad !!! Am inspectat totusi motorul,cu un genunchi pe jos si am vazut ca e curat fara urme de ulei !!
Cam atat despre noua achizitie...Stima.
Comment