Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

As vrea sa stiu daca este spatioasa

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As vrea sa stiu daca este spatioasa

salut,

vreau sa-mi iau un Smart Four Two si as vrea sa stiu daca o persoana mai inalta, respectiv pe la 1,93cm are loc in ea. Mi- o iau ca a doua masina sa ma dau cu ea la birou.
    Multumesc

Buna!
    Smart-ul, pe cat e de mic pe atat e de spatios. Nu stiu daca totusi la 1.93 esti prea inalt pt. Smart . Daca esti interesat contacteaza-ma, am eu un smart de vanzare.
    Last edited by Semtexx; 09-08-2008, 21:08 PM. Reason: Atentie la punctuatie!!!

Comment

da, masina este foarte spatioasa! intri in ea lejer! merge sa te dai cu ea la birou!!!!!!!!!!

Comment

imi poate spune cineva la ce perioada de timp trebuie sa fie schimbat filtru de aer?

Comment

Originally posted by pupa_pupescu View Post
          imi poate spune cineva la ce perioada de timp trebuie sa fie schimbat filtru de aer?
          20 000 km sau ori de cate ori este nevoie, in functie de mediul in care circula automobilul .

Comment

Originally posted by dariana80 View Post
            Buna!
            Smart-ul, pe cat e de mic pe atat e de spatios. Nu stiu daca totusi la 1.93 esti prea inalt pt. Smart . Daca esti interesat contacteaza-ma, am eu un smart de vanzare.
            mai e valabil anuntul?...daca da un pret si ceva picture???

bye

Comment

hy

Originally posted by imo2209 View Post
              mai e valabil anuntul?...daca da un pret si ceva picture???

bye
              buna,
              este valabil anuntul, da-mi te rog o adresa de mail sa-ti trimit poze, pretul ar fii 2850 negociabil

Comment

Originally posted by dariana80 View Post
                buna,
                este valabil anuntul, da-mi te rog o adresa de mail sa-ti trimit poze, pretul ar fii 2850 negociabil
                imo2209@yahoo.com

Comment

Pentru Dariana
                  Si pe mine ma intereseaza un Smart. Poate imi trimiti si mie niste fotografii. Sotul meu are un ML 200 dar pt.mine este prea mare si gasesc greu locuri de parcare. Adresa mea isabel1noel@yahoo.com.

Comment

ML 200?
                    Nu am mai auzit de asa cv,stiam ca cel mai mic motor este 280.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF