Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebari si sfaturi achizitie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Intrebari si sfaturi achizitie

  Buna ziua dragi colegi,

  Fiind nou pe acest forum, dati-mi voie pentru inceput sa va salut pe toti si sa va urez mult succes in tot ceea ce faceti.

  M-am alaturat comunitatii Mercedes cu intentia de a obtine cateva informatii si sfaturi pentru achizitia unui Vito sau Viano din 2011-2014.
  In primul rand ma intereseaza daca primul rand de banchete din spate se poate intoarce sa fie fata in fata cu ultimul rand de banchete la toate modelele sau doar la unele.
  Varianta 4x4 merita atentia sau e doar un moft ?
  Motorizarea de 2.2 am vazut ca vine cu mai multe variante de cai putere. Se poate face chiptunning la orice varianta?

  Multumesc anticipat pentru raspunsuri, pe parcurs probabil ca o sa mai am si alte intrebari.

 • #2
  Salutare!

  Sunt mai multe veriuni de echipare la interior pentru Vito cat si pentru Viano.

  Banchete:

  Exista banchete spate cu spatar fix cate 3 in rand sau banchete cu spatar reglabil tot 3 in rand (aici spatarele au 3 nivele de inclinare + rabatare spre fata la toate 3). O alta versiune ar fi acele banchete "simple" care se fiseaza cate 2 in rand.

  Sine de fixare banchete.

  1. Suport fix care e doar pt prinderea banchetei in caroserie nu are posibilitatea reglajului fata-spate.

  2. Sina reglabila pe care bancheta culiseaza fata spate, se pot intoarce scaunele si fata catre fata. vine configurat cu 3+3 sau 2+3 ori 3+2

  3. pe langa sinele reglabile pentru bancheta mai ai inca o sina reglabila pentru masuta asta se regaseste la Viano in configuratia 2+3 locuri sau 2+2 in zona locurilor spate

  La 4x4 regasesti doar cutie automata, e ok daca iesi de pe asfalt sau ai de facut drumuri iarna in zone de munte si deal, la Viano simplu trectiunea pe spate e destul de "gingasa" mai ales cand nu ai incarcatura poti sa ai surprize.

  La minusuri 4x4 iti ia cel putin un litru peste si e mult mai ridicata fata de sol (asta ma gandesc ca o penalizeaza la stabilitate/agilitate dar nu am probat)


  La modelele dupa 2010 ai variante de 136CP sau 163CP. Nu stiu ce ai condus inainte si cat de rapida vrei sa ai masina dar sa stii ca 163Cp se conduce bine aproximativ ca un autoturism merdiu in jur de 100-120CP .

  Chiptuning se poate face, la orice masina ideea e sa lucrezi cu cine trebuie.
  Last edited by ionatan; 10-23-2017, 21:07 PM.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF