Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfaturi achizitie Vito?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitie Vito?

Salutare! As dori si eu niste sfaturi in vederea achizitionarii unui MB Vito pentru transport marfa, preferabil din afara (putere, detalii tehnice, fiabilitate etc.). Am vazut ceva masini pe mobile.ro, dar ma gandeam ca ati putea sa imi recomandati si alte site-uri si ce model ar fi indicat pentru drumurile noastre, mai ales ca il voi utiliza si pe teren accidentat. Suma maxima alocata e cam 7000 euro. Va multumesc anticipat!
    Last edited by caponegl; 03-13-2013, 23:40 PM.

Salutare tuturor. Intenționez sa cumpar un vito 8+1locuri dupa anul 2005 si vreau sã stiu daca este necesara liceenta de transport sau tahograf.Masina o folosesc in interes personal inscrisa pe persoana fizica.

Comment

Originally posted by danut_lungu View Post
      Salutare tuturor. Intenționez sa cumpar un vito 8+1locuri dupa anul 2005 si vreau sã stiu daca este necesara liceenta de transport sau tahograf.Masina o folosesc in interes personal inscrisa pe persoana fizica.
      Nu ai nevoie atata timp cat respecti ceea ce ai mentionat mai sus.
      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Imi puteti spune cat costa taxele pentru un vito 8 + 1locuri ?Mulțumesc anticipat.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF