Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Volkswagen Transporter T5 vs. Mercedes Vito W639

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Volkswagen Transporter T5 vs. Mercedes Vito W639

    Care ii mai bun? Fiabilitate , comfort, tinuta de drum, spatiu s-asa mai departe ce ziceti ce sa iau ? De Vito nu am auzit lucruri prea bune din pacate si eu la inceput credeam ca Merc-ul ii mai bun da' multi s-au plans de vito. Voi ce parere aveti?
    12
    VW T5
    25.00%
    3
    Vito W639
    75.00%
    9

    The poll is expired.


  • #2
    Tot aceeasi dilema am avut-o si eu acum 3 ani cand am cumparat Vito, daca ar fi fost vorba de T4 si Vito 638 clar T4 era mai fiabil , dar se pare ca Mercedes a recuperat cu Vito 639.
    Aproape toti care fac transport persoane au ales Vito, oare de ce?
    Eu am avut Vito 109CDI , nu era de viteza (160 maxim)dar nu-mi statea nici o masina in fata pe Dealul Negru. Iar de schimbat la el in afara de consumabile, nimic altceva.
    A trebuit sa vand masina pt ca nu mai mergea treaba cu ea si statea degeaba , dar daca ar trebui sa imi cumpar o alta masina 7+1 , as alege intre Vito si Viano , nimic altceva. Am mers cu T4 2,5 tdi , Vivaro astea chiar mergeau ca o duba , pe cand Vito meu chiar cu motorul cel mai mic mergea ca un autoturism.
    Iar de consum ,pana in 3000 ture pana in 8 iar peste 3000rpm sarea la 10 , consum extern.

    Comment


    • #3
      Merci de raspuns si care motorizare ar fi mai buna de cati cai? Si asa de curiozitatee ce viteze maxime au fiecare dintre ele?

      Comment


      • #4
        Ma baieti ma nici un raspuns se putea si mai bine va rog

        Comment


        • #5
          Originally posted by Tibylica View Post
          Ma baieti ma nici un raspuns se putea si mai bine va rog
          Te rog frumos sa nu ne certi ca nu ti-am raspuns.Ai ajutat si tu la randul tau pe cineva de pe acest forum{macar cu un sfat} sau esti doar in trecere pe la noi?

          sigpic

          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

          Comment


          • #6
            Ce sa spun vito ii masina mai eleganta care iti face placere sa mergi intr-o calatorie, pe cand un VW (in general) ii masina pentru munca si de "frecat" in fiecare zi. Am un T4 Caravelle din 2000 cu motor de 2,5. Masina are 800.000 km sau chear mai multi si motoru suna extraordinar. Dar la T5 am auzit tot felu de lucruri ca se strica cand ti-e lumea mai draga, motorul de 1,9 ii cam puturos si cel de 2,5 face probleme cu pornirea sau cu injectoarele.

            Comment


            • #7
              Originally posted by mircea600sel View Post
              Te rog frumos sa nu ne certi ca nu ti-am raspuns.Ai ajutat si tu la randul tau pe cineva de pe acest forum{macar cu un sfat} sau esti doar in trecere pe la noi?
              Nu cert ci va rog nu asta a fost intentia scuze daca s-o inteles gresit.

              Comment


              • #8
                parerea mea si atat...si eu am stat si am oscilat intre transporter si vito...si am ales un vito din 2000 ca atat miam permis...unde munceam aveam un transporter din 2000 cu 2.5 tdi....sincer cred ca am ales bine....ca si spatiu ...forme....vito e superior...ca si motorizare?asta ce il am eu acum e 2.2 cdi dar vreau sa zic ca e mai sprinten decat 2.5 tdi...fiabilitate?...tot pe acolo amandoua...avantaj vito cu distributie pe lant...in rest tot pe acolo stau amandoua si la consumabile si la tot...deci eu zic ca vito

                Comment


                • #9
                  Eu am un V220 122CP din 2002. Masina inmatriculata in 2010 in Romania. Am cautat o masina pentru familie, care sa-mi ofere design si calitate, fiabilitate si confort, consum acceptabil. Are 7 scaune individuale de piele, ornamente de lemn, clima, incalzire stationara, usi culisante stanga-dreapta, masuta si altele. Masina arata intr-un fel, e un MERCEDES. Mi-ar fi placut mai mult Viano, dar bugetul a fost limitat. VW nu imi place, nici T4, nici T5.

                  Comment


                  • #10
                    Salutare, sunt nou pe aici, detin mai multe masini printre care mercedes e 220 cdi 2005, bmw 520d 2009, un wv transporter T5 2.5 tdi 131. Transporteru lam luat la 7000 km din germania nu am avut nici cea mai mica problema pana decurand la 250000 nu resusesc sai dau de cap unii imi zic ca am probleme la turbo altii la cutie altii miau zis ca e dus egr-ul cu reciculatoru de gaze.....etc.... Intentionez sami iau un Mercedes Vito sau Viano 2.2 2009-2010 cutie manuala...am studiat terenu pe mobile..si am ramas oarecum surprins..Multe dintre masini au ASR in loc de ESP de ce ...??? Vito shi Viano au tractiune spate nuh ?>? nu inteleg

                    Comment


                    • #11
                      Volkswagen t5 este mult mai slabã calitativ decat volkswagen t4
                      Electronica excesivã la T5 creazã multe probleme, injectoarele cad de la combustibilul din Romania
                      Doar ca T5 arata mai bine ca T4 si e mai confortabila.
                      T4 cu motor 2.5TDI cod ACV e motor fara limita de km. Conditie : sa-i schimbi suruburile la biele pe la 600k de km si kit-ul de ambreiaj ( volanta grea) pe original.
                      In rest nu ai treaba cu ea inca minim 600k km.
                      E cel mai reusit motor din lume ( la categ lui).
                      Uita de 1,9. Consuma mai mult ca 2.5tdi.
                      De 2.4 nici nu are rost sa vb. E antic

                      Cat despre Vito, nu e referinta acestei firme. E clar depasit la multe capitole de VW.
                      Se adreseaza unui alt public. Nu roman.
                      Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by costi05 View Post
                        Cat despre Vito, nu e referinta acestei firme. E clar depasit la multe capitole de VW.
                        Se adreseaza unui alt public. Nu roman.
                        Esti pe langa subiect omul cere o comparatie pertinenta intre T5 si W639.

                        Nu ai condus vito dar stii sigur ca e mult mai slab.

                        La toate capitolele un Vito?Viano w639 e superior lui T5 exact asa cum Mercedes produce masini peste VW.

                        Mercedes W639 a recuperat multe din carentele vechiului Vito W638 si cred ca este peste T5 la orice ora.

                        Mercedesul este o masina aplecata spre confort, siguranta, pe cand VW Transporter e un caraus pe roti.

                        Vito se conduce ca un autourism iar Transporter ca o duba.

                        La motor 2.2cdi nu are problemele de pe 2.0TDI si nici de pe 2.5TDI care au facut pe posesorii de T5 sa le vanda si sa se reorienteze catre un T4.

                        La vito un punct cu adevarat slab ar fi tabla care rugineste mult prea usor mai ales la masinile fara vopsea metalizata. Asta cred ca poate fi preintampinata cu o ceruire suplimentara.

                        La capitolul Vito intretinere e ceva mai scump dar asta poate cu 10-20% .

                        Consumul e cam maricel la Vito (comparat mai ales cu T4) dar la vesiunile Euro 5 dupa 2011 acest lucru e oarecum rezolvat.

                        Ar mai fi o problema tractiunea care la Vito w639 e spate iat T5 fata pentru cei mai pretentiosi exista 4x4 la ambele variante.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF