Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vreau sa cumpar Viano, Ajutor!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa cumpar Viano, Ajutor!

Va salut, vreau sa achizitionez un Viano din 2002-2003 cu motorizare 2,2 CDI de 150 CP.
    Ce imi puteti spune despre fiabilitate?, adica ce costuri implica la intretinere.
    Merita cu cutie automata sau nu?
    Cum sta cu tablaria, se ruginesc repede modelele din anii acestia?
    Vreau sa-l folosesc pentru transsport persoane.
    Orice parere este binevenita.
    Multumesc anticipat.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

In primul rand nu este Viano sub 2003 si mai bine iei un vito 2006 decat un viano 2003 ,parerea mea , din 2003 are deja peste 7 ani si este destul de mult pentru o masina..daca vrei sa faci transport de persoane ai nevoie de o masina sa te tina si sa te bazezi pe ea la drum lung..!!

Comment

Te poti baza pe masina si daca e de 2003 , nu sunt probleme , fiind masini rezistente.Ca si model , Viano are optiuni si materiale mai bune decat Vito , personal as opta pentru Viano.Motorizarea este , dupa parerea mea , cea mai potrivita , avand putere la un consum rezonabil.
      Acum depinde de unde o cumperi , si cat sunt de reali km.

Comment

Pe scurt,recomand Vito,pe principiul "mai simplu=mai bun".Daca totusi insisti pe modelul Viano,sa NU fie cu suspensie pneumatica.Cutiile de viteza automate aduc in general costuri mai mari(carburant,intretinere).Succes!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF