Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

V Klasse 230 benzina nu porneste

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • V Klasse 230 benzina nu porneste

  Buna ziua
  Am un V Klasse 230 benzina din 2000 W638 și am probleme cu pornirea la rece pornește fff greu după 30 minute și doua bateri consumate porneste
  Menționez ca am înlocuit filtru de benzina ,buji ,module de pornire și fisele aferente , toți senzori de pe motor ,debitmetru aer,injectoarelor etc
  Am măsurat presiunea la pompa de benzina și este la 2,9 Bari
  La testare nu se poate lega cu diagnoza la el .
  Aștept sfaturi și îndrumări
  va mulțumesc • #2
  Posibil să fie de vină senzorul temperatură lichid răcire motor...în sensul că transmite eronat temperatura către computer...dacă motorul este rece iar senzorul îi "spune" computerului că este fierbinte, motorul nu va porni. În funcție de temperatura motorului la pornire, computerul calculează cantitatea de combustibil necesară precum și avansul. Verificați cu un tester ce temperatură a lichidului de răcire citește computerul atunci când motorul este rece. Sper ca printre senzorii înlocuiți să-l fi omis pe acesta. Diagnoză nu se poate face nici cu tester dedicat? E păcat să înlocuiți atâtea piese la voia întâmplării.
  No malfunction

  Comment


  • #3
   Posibil să fie de vină senzorul temperatură lichid răcire motor...în sensul că transmite eronat temperatura către computer...dacă motorul este rece iar senzorul îi "spune" computerului că este fierbinte, motorul nu va porni. În funcție de temperatura motorului la pornire, computerul calculează cantitatea de combustibil necesară precum și avansul. Verificați cu un tester ce temperatură a lichidului de răcire citește computerul atunci când motorul este rece.
   No malfunction

   Comment


   • #4
    Salut
    Multumesc ptr raspuns dar pe tester original nu da nici un defect,masina find mai veche nu are testere foarte detaliata
    Poți sa îmi spui unde este senzorul asta? Unde este poziționat?
    merci mult ptr raspuns

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF