Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme la sistemul de stergatoare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme la sistemul de stergatoare

  Buna ziua
  Nu de mult am intrat in posesia unui Viano din 2011 modelul scurt,2.2 cdi cutie manuala
  si am intampinat cateva probleme
  la cumparare am observat ca apare pe bord eroarea de la lampa numar,am vazut ca are montate leduri asa ca am presupus ca problema vine de acolo,am schimbat lampile pe cele normale si a disparut
  La un drum ploios am ramas cu stergatorul din spate blocat mergea permanent nu se oprea numai cand opream motorul,am cautat sigurata din tablou,l-am scos de cateva ori si l-am curatat,de atunci nu mai ramane blocat dar cand apas butonul de la stergator iarasi apare eroarea in bord cu iluminatul de numar
  iar pe fata in treapta 1 porneste dar nu moduleaza dupa cateva cicluri se opreste complect,in restul treptelor merge normal
  aveti idee unde sa caut problema sau imi puteti recomanda un electrician bun din Cluj Napoca care se ocupa cu Mercedesuri ???

  Mai am o nedumerire ) vin de pe un Vw multivan cu climatronic,vara cand se incalzea masina foarte tare,la prima pornire dadea un jet puternic de aer apoi treptat se modera
  la Viano merge foarte lent,se raceste masina dar dureraza cateva minute bune si degeaba maresc puterea din ventilator ca tot nu raceste mai repede,aerul rece rece apare in cca 10 minute
  este normal ???
  Multumesc !!

 • #2
  Salutare...masina are uși pe spate sau haion? Dacă e cu haion, în general multe probleme electrice apar de la cablaj în zona în care trece din masina în haion...acolo se foarfeca de la ridicat/coborât.. De preferat ar fi sa faci o diagnoza și sa vezi exact de unde sa începi...Dacă se poate sa fie Star/Xentry, originala Mercedes ar fi cel mai bine.
  Faza cu aerul rece cred ca difera de la marca la marca...dacă e Ac simplu, clar nu are cum sa facă instant rece...în funcție și de cât de cald este, probabil difera timpul de răcire..
  Nu ar fi rău totuși sa verifici filtrul de polen și eventual freonul din ea...Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Ca posesor de Viano pot sa iti confirm ca si pe fata si pe spate cand folosesti Ac aerul rece apare in 30/40 de secunde de la cuplare.
   Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

   Comment


   • #4
    Originally posted by broscutza2001 View Post
    Ca posesor de Viano pot sa iti confirm ca si pe fata si pe spate cand folosesti Ac aerul rece apare in 30/40 de secunde de la cuplare.
    confirm si eu :]

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF