Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema la relanti

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema la relanti

Salut, am o problema cred. In timpul mersului, daca scot din viteza si ramane la relanti, turatiile coboara pana la aprox. 500 (timp de o sec), dupa care revin la aprox. 800.
    Nu stiu daca asta este o problema sau este ceva normal?
    Ma poate ajuta cineva?

Multumesc

Nu cred ca e normal pentru ca la mine nu face asa.Turatia la relanti trebuie sa fie 750 +- 50

Comment

Nui de speriat. Nu baga in seama. Mai tirziu te vei confrunta cu adevarate probleme, aici poti gasii suport si le vei rezolva repede.
      Daca la tester nu da nimic inseamna ca este in regula.
      Originally posted by laurf View Post
      Salut, am o problema cred. In timpul mersului, daca scot din viteza si ramane la relanti, turatiile coboara pana la aprox. 500 (timp de o sec), dupa care revin la aprox. 800.
      Nu stiu daca asta este o problema sau este ceva normal?
      Ma poate ajuta cineva?

Multumesc

Comment

Si la mine oscileaza relantiul destul de tare cand masina e in miscare la o viteza foarte mica,sub 5 km pe ora scoasa din viteza sau cu ambreajul calcat.

Comment

la mine sta relaniul aproape de 900 , cred ca 850 , si imi dardaie volanul, trepideaza din toate balamalele, nu stiu ce sa ii mai fac , daca o turez pana la 1000 de turatii merge perfect !
          Dumitru Tanase

Comment

Da. Se poate rezolva.
            Originally posted by urtimud2001 View Post
            la mine sta relaniul aproape de 900 , cred ca 850 , si imi dardaie volanul, trepideaza din toate balamalele, nu stiu ce sa ii mai fac , daca o turez pana la 1000 de turatii merge perfect !

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
              Da. Se poate rezolva.
              in ce sens se poate rezolva, de unde ar putea fi problema ?
              Dumitru Tanase

Comment

Iti cauti un mecanic bun si verifici suportii la motor si cutie, daca tot nui dai de cap ne intilnim.
                O vedem inclusiv pe tester. Este posibil orice. De la un senzor care nu-si face treaba pina la ECU. Pina nu vad masina nu pot sa-mi dau seama.
                La ceilalti cu aceeasi problema, am gasit defecte la sistemul de injectie. Dar nu toate defectele sint la fel.
                Originally posted by urtimud2001 View Post
                in ce sens se poate rezolva, de unde ar putea fi problema ?

Comment

frate, nu stiu sa postez asa ca o sa scriu aici. am o mare problema cu relantiul. stau undeva pe la 500 si daca motorul e rece moare. stiu ca atunci cand am mai fost in service cu ea nenea ala baga o surubelnita pe undeva. daca imi puteti arata o schema pe unde sa bag surubelnita sa-i mai maresc turatia, as fi recunoscator. am inceput sa am problema asta de cand i-am schimbat k-jetronul ( cred ca asa se scrie). am un w124 ( e class) din `92. astept raspunsuri . ms

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
                    Iti cauti un mecanic bun si verifici suportii la motor si cutie, daca tot nui dai de cap ne intilnim.
                    O vedem inclusiv pe tester. Este posibil orice. De la un senzor care nu-si face treaba pina la ECU. Pina nu vad masina nu pot sa-mi dau seama.
                    La ceilalti cu aceeasi problema, am gasit defecte la sistemul de injectie. Dar nu toate defectele sint la fel.
                    Inteleg ca tu esti din constanta, eu din braila, poate dau o fuga saptamanile astea pe acolo special pentru asta, ca in mecanicii din braila nu am incredere deloc, sunt scumpi si s-au sculat de pe motoarele de dacii, sa ca ... no comment! Lasa-mi un ID de mess sau da-mi un mail, sa vedem cum putem sa ne intalnim, ca probleme sunt garla ! Multam!
                    Dumitru Tanase

Comment

salut.si vito ul meu are probleme la relanti.in mers cand o dau pe liber sta pe la 1000 de tur si cand opresc masina coboara pe la 800 de tur.sa ma astept la probleme?

Comment

Salut, sa te astepti la pompa de inalta presiune, mai sus in topic am spus ca am avut aceeasi problema si cauza a fost pompa, care a si picat din pacate. acum este in service, astept sa o aduca la viata domnii mecanici
                        Dumitru Tanase

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF