Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lipsa putere vito 111cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lipsa putere vito 111cdi

Salut,
    masina nu trage in parametri ei, i-am schimbat senzor turbor, senzorul de pe filtru aer, singura eroare care mai da pe tester este releul bujii, banuiesc ca nu are nicio treaba cu puterea releul de la bujii
    in treapta a 6-a nu sare de 3.000rpm...viteza max 145km/h dar atinsa in 4-5km
    are cineva idee de la ce-o fi?

Pe liber se tureaza mai mult de 3000 ?

Comment

Da, se duce la 4.500...si in toate treptele urca peste 4.000, doar in a 6-a nu depaseste 3.000-3.200 si viteza maxima 145km/h

Comment

Diagnoza Star, altfel e bajbaiala.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
          Diagnoza Star, altfel e bajbaiala.
          De acord. O diagnoză Star va arata tot. Ar mai putea fi, deși ar fi trebuit să arate și pe un test mai modest, senzorul de la axul cu came. Tot cam așa se manifestă problema. Să nu vorbesc prostii, nu știu exact dacă la motorizarea ta pompa ține cont de informațiile de acolo, dar ar trebui.

Comment

Simptome de genul pot sa apara de la un debitmetru defect. Incearca sa ii scoti mufa si sa ii dai pe coaja asa, vezi daca apare vreo diferenta.

Comment

Salut
              Am fost la mecanic, pe tester mi-a dat releu bujii, am rezolvat releul...dar tot nu merge in "mintile ei"
              Nu mai are nici macar o eroare...presiune turbo e ok, toti senzorii bine...dar tot nu trage

Comment

Poate e pe duca ambreiajul. Nu da ceva semne ca ar patina sau ceva?

Comment

Originally posted by valentinp92 View Post
                  Poate e pe duca ambreiajul. Nu da ceva semne ca ar patina sau ceva?
                  Nu, ambreajul pare destul de bun

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF