Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme cu incalzirea!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    am avut aceeasi problema cu temperatura si m-a costat cam mult imi intra presiune in circuitul de apa .A trebuit sa schimb chiulasa. ca simtom furtunele care intrau in radiator erau foarte "tepene".

    Comment


    • #17
      Da Miha mersi fain ,am vazut post-ul tau ,el este aici: http://www.clubmercedes.rotermostat-vito-t11776p2.html
      Mersiiii

      Comment


      • #18
        Daca nu ma insel termostatele deschid in 2 trepte :una la 60 si ceva de grade si una la 82(asta e temperatura la Vito , cand termostatul e deschis complet) , daca ai temperatura pe la 70 de grade , ai sa constati probabil ca furtunul care duce de la termostat la radiator este "tare" deoarece instalatia de racire are presiunea de lucru de 1,4 bari .

        Comment


        • #19
          salutare. am intampinat si eu aceeasi problema la un v220. am venit din belgia pana in romania si temp motorului nu a depasit 60. Am pus si carton la radiator dar nu a ajutat deloc. Se poate sa fie defect vre-un sezor sau altceva si sa nu mai indice corect temp?

          Comment


          • #20
            Salut
            Eu am schimbat termostat-ul iarna trecuta,am pus BEHR si se ridica apa exact cat trebuie,baga si caldura totul este ca la carte!

            Comment


            • #21
              Originally posted by mihaela View Post
              ionut, eu ti-am scris si zilele trecute, dar se vede treaba ca mesajul meu nu a ajuns aici, ca nu l-am gasit. ideea era: am fost la vreo 2 magazine cu termostatul, si costa intre 180 si 200 lei. la noi in iasi aduc numai pe comanda. nu stiu la tine cum e. cam asta e. cind se face vremea mai buna, il inlocuiesc si eu.
              Daca nu ati rezolvat problema cu termostatul, ma p;uteti contacta in prima zi lucratoare dupa sarbatori.
              Ma ocup cu diagnoza, reparatii, piese noi/second-hand pentru Mercedes-Benz CDI / IASI
              tel. 0749562999
              Cristian C.

              Comment


              • #22
                Gata! Am rezolvat. Un termostat nou marca BEHR la 150 ron si totul este ok.

                Comment


                • #23
                  Grigorean corecteaza-ma te rog daca gresesc in urmatoarea afirmatie: "Temperatura scazuta rezulta motor care nu functioneaza in parametrii normali rezultat final plafonare la 3000 de ture"
                  Nu va jucati cu temperatura motorului, am condus vreo 3 masini diesel si toate aveau o temperatura de functionare optima 80-90 de grade temperatura lichidului de racire.
                  Aceasi problema o am si eu la V-clasu meu sunt dati cand se ridica apa repede sunt dati cand ajung la destinatie (10-15-20 de km) si tot nu trece de 60.
                  Din nefericire finantele mele s-au redus si sper ca dupa anu nou sa fac o revizie completa la instalatia de racire.

                  Comment


                  • #24
                    Pai nu am intalnit limitare in turatie.Dar consum + uzura mai mare.
                    Personal am sirocou si il pornesc cand e frig pt a ajunge rapid la 80 grade

                    Comment


                    • #25
                      Am un Vito 112cdi din 2003, am suspectat si eu problema termostatului ca nu mi se ridica apa mai mult de 60*C in oras sau la mers normal, l-am schimbat si am constatat ca la fel face.. In afara orasului cu 100/110 creste in 80*. E normal asa ceva ? Ma face de izolez radiatorul cu polistiren sa nu mai stea la 60 temperatura...

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by alex_paval View Post
                        Am un Vito 112cdi din 2003, am suspectat si eu problema termostatului ca nu mi se ridica apa mai mult de 60*C in oras sau la mers normal, l-am schimbat si am constatat ca la fel face.. In afara orasului cu 100/110 creste in 80*. E normal asa ceva ? Ma face de izolez radiatorul cu polistiren sa nu mai stea la 60 temperatura...
                        In mod sigur mai persista problema cu termostatul, altfel nu are cum sa se comporte in acest mod.
                        Dezmembrari Mercedes

                        Comment


                        • #27
                          problema rezolvata....acum creste temperatura foarte bine, in oras imi mentine in 75 cu aeroterma pe 2 , sunt multumit acum.

                          Comment


                          • #28
                            salutare, eu am un vito 112cdi din 2003 w638. nu demult am observat ca sunt dotat si cu incalzire suplimentare tip webasto. problema e ca nu porneste... am incercat pe la cativa mecanici dar sau scarpinat in cap si au dat din umeri(mentionez ca locuiesc in Italia) poate reuseste cineva sa ma lamureasca ce trebuie sa fac. eventual sa-l demontez si sa-l curat...
                            Multumesc.

                            Comment


                            • #29
                              Termostat Vito

                              Buna seara la toti iubitorii de MB,am si eu un Vito 110 CDI din 200O,disesel,bineanteles,o pornesc,porneste la cheie oricat ar fi de frig,in 5 min simt caldura,dar caldura f tare,indiferent ca merg sau ca stau cu ea pe loc,fac des Austria,la drum intins nu urca apa mai mult de 60-65 grade,in oras daca merg mai mult cu ea poate urca mai mult,dar repet,caldura imi da bine,f bine,parerea voastra:sa fie si la mine problema termostatului??????,si cum sa verific?????,va multumesc frumos anticipat si va multumesc inca o data pt.acest site......o seara buna la toata lumea...Alin din Arad

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by manu_maxone View Post
                                salutare, eu am un vito 112cdi din 2003 w638. nu demult am observat ca sunt dotat si cu incalzire suplimentare tip webasto. problema e ca nu porneste... am incercat pe la cativa mecanici dar sau scarpinat in cap si au dat din umeri(mentionez ca locuiesc in Italia) poate reuseste cineva sa ma lamureasca ce trebuie sa fac. eventual sa-l demontez si sa-l curat...
                                Multumesc.
                                Studiaza thread-ul "Vito 110 webasto...". Sigur e arsa bujia, se schimba foarte usor, dar trebuie sa pui masina pe canal, sa te bagi sub ea si sa demontezi webasto-ul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF