Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Suierat turbo

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by kriket View Post
    Turbina aia mai tine maxim 10.000 km ... asa am patit si eu pe un w210 300TD.
    Colegu tin sa precizez ca am facut cu masina vreo 80.000 km de cand o am si face la fel ca si atunci cand am luat-o.Deci chestia cu 10.000 km la mine a picat demult. In viitor poate o sa se intample. Precizez ca ii fac schimburile de ulei putin mai repee decat trebuie.

Comment

Salut tuturor, am si eu un V220 din 2001, 112 si la fel se aude un suierat campe la o rotatie de 2500, dar numai in cazuri cind o fertez brusc. Cineva mia spus ca turbo e in regula, dar problema poate fi cauzata de niste innele de la colectorul de admisie care sau uzat deja.

Comment

Am discutat si eu cu un mecanic cu o experienta bogata chiar ieri si mi-a zis ca undeva sufla aer pe tubulatura de admisie, intercoler, etc. Turbina nu are nimic. Daca aremediat careva problema il rog sa posteze.

Comment

Am avut si eu aceeasi problema la un sprinter model 2007 315cdi si acel suierat era de la catalizator care era fisurat.

Comment

A rezolvat cineva problema cu suieratul la w638 ?

Comment

sal Am un mbv an 2000 v-klasse si am avut si eu problema cu suieratul. am gasit un furtun scos de la conducta de plastic care vine din filtru de aer(tre sa te uiti atent ca nu ai pozitie sa-l vezi,este in dreptul stergatoarelor) cica ar fi debimetrul de aer pentru turbo.

Comment

Momentan mi defecta masina dar dupa ce o repar o sa verific acele furtunase. Multumesc de pont.

Comment

salut!
                  ceva noutati/remedii in legatura cu fluieratul turbinei?

am si eu cam aceeasi problema
                  A 200 CDI Avantgarde, W169 1991cm3 140cp

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF