Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tremurat motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tremurat motor

buna sunt catalin am si eu o vito de mana a doua si deocamdata merge cred ca motorul a fost schimbat pe acte e 110 d dar acum are un cdi si am un joc la motor cand accelerez la plecari si la frana de motor ce poate sa fie? si mai am o problema cu vitezometrul nu indica bine viteza pe la 60 in bord am aproape 110 ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ce poate fii (masina am luato de la un mecanic dar acum el nu mai e)

buna sunt catalin am si eu o vito de mana a doua si deocamdata merge cred ca motorul a fost schimbat pe acte e 110 d dar acum are un cdi si am un joc la motor cand accelerez la plecari si la frana de motor ce poate sa fie? si mai am o problema cu vitezometrul nu indica bine viteza pe la 60 in bord am aproape 110 ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ce poate fii (masina am luato de la un mecanic dar acum el nu mai e)multumiri anticipat

Comment

Probabil tampoanele. Mai multe detalii te rog.

Comment

salut meseriasu nu cred ca sunt tampoanele dar am sa verific si problema cu vitezometrul poate fii din cauza marimii rotilor sau din calculator?

Comment

Sincer nu stiu. Poate o sa te ajute vreun coleg. Rotile pot influenta dar foarte putin.

Comment

Salut,
            Catalin pentru tine sar putea gasi remedierea cu jocul ce-l descrii.Am avut acelasi defect si am depistat problema dupa ce am inlocuit (degeaba bineinteles)tampoanele motor si cutie.Defectul vine de la volanta dubla a ambreiajului,sau mai bine spus acolo era defectul la mine,acceleram mergea super reduceam avea un soc apoi se reducea.
            Dar cineva aici pe forum spunea ca la vito ce-l alerga cu platforma dupa el au cedat planetarele partea dinspre cutie,deci poate fi si de acolo jocul in transmisie.Sper sa fie planetara la tine cai mai ieftin si mai simplu fiindca daca vine vremea sa schimbi volanta dubla te rupe de bani la magazin.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF