Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme inchidere centralizata

Salut,
    am um Vito model 2004, si de cateva luni mi-a aparut urmatoarea problema:
    cand inchid masina din telecomanda cheii nu se inchid toate usile,o usa imi ramane dechisa ori in fata pe stanga sau dreapta ... pe lateral ... nu exista o regula.trebuie sa apas a 2 oara pe butonul cheii sa se inchida si cea ramasa.dar asta nu se intampla de fiecare data,de 3-4-5 ori se inchide ok o data nu se inchide.acest fenomen se intampla doar la incuiat masina,cand descui nici o problema sar toate sigurantele odata.
    sa mai lovit cineva de asemena problema?ce-i de facut?
    multumesc

Salut !
    La acelasi an de fabricatie, am aceeasi problema. Daca ai gasit solutie, scrie-ne si noua. M-am gandit ca s-ar putea sa fie de la decuplatul alimentarii de la baterie, pentru ca am avut probleme si cu inchiderea electrica a geamurilor.

Comment

Masina mea e tott un Vito 112 CDI din 2001 si am avut aceeasi problema. La mine au fost firele intrerupte de la usa stanga fata.De la nenumarate ichideri si deschideri a usii s-au rupt.Verificati si poate depistati ceva.Exact asa se manifesta si la mine problema.

Comment

Originally posted by m3seriasu View Post
        Masina mea e tott un Vito 112 CDI din 2001 si am avut aceeasi problema. La mine au fost firele intrerupte de la usa stanga fata.De la nenumarate ichideri si deschideri a usii s-au rupt.Verificati si poate depistati ceva.Exact asa se manifesta si la mine problema.
        Asta inseamna ca se intampla la aceeasi usa de fiecare data. Dar la mine nu este o regula: cand stanga, cand dreapta.

Comment

Ai inteles gresit. De regula faceau figuri usa laterala si haionul. Fiind intrerupte firele la usa stanga fata se atingeau unele de altele sau nu stiu ce sa zic si nu se inchideau tot timpul,de deschis se deschideau chiar daca le blocam cu cheia.Mai mult cand era deschisa usa intr-o anumita pozitie se actiona centralizata si era actionata deschiderea si inchiderea usilor pana miscam usa. Dupa ce am adaugat firele rupte totul a fost ok.

Comment

Va salut.
            Am un Vito din 2005 la care usa de pe partea soferului figureaza deschisa si implicit nu se mai incuie, decat manual prin interior. M-ar interesa pozitionarea senzorului de usa deschisa pentru al verifica … ca de la atatea gropi… DOAMNE.. CE DRUMURI !!!

Comment

La modelele dupa 2004 cel mai probabil va fi problema de soft

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF