Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme la un V class 220 CDI,un sfat sau o parere daca se poate?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme la un V class 220 CDI,un sfat sau o parere daca se poate?

Am un Mercedes V classe 220 model 2002 ,daca ma poate ajuta cineva cu o parere sau un sfat daca se poate....:scoate fum negru la esapament cind o accelerez, am schimbat injectoarele, iar la test la firma Mercedes mi-a spus ca cilindrul 4 scapa presiune respectiv 736 tur/min sau 4,5mm3/s fata decit e normal respectiv -2,0 mm3/s poate este un segment blocat pe cilindrul 4 sau o supapa indoita .Acum trebuie demontat motorul trebuie set complet de segmenti sau ce ?
    As dori sa adaug la relanti volanul trepideaza si cind schimb treptele de viteza masina trepideaza precum ar tine ceva posibil sa fie vreun tampon sau vreun capat de planetara va multumesc mult
    Acum totul e OK cu masina si v-a multumesc pentru sfaturi

Ai depistat care a fost problema?

Comment

Poti schimba supapele si segmentii la un singur cilindru, nu e nevoie sa schimbi tot. Referitor la trepidatii, in majoritatea cazurilor sunt din cauza curelei. Vezi ce nu-i place la curea: rulmentii la alternator, rola de ghidaj, fulia pompei de apa, fulia pompei de servo. Ceva din toate astea iti cauzeaza vibratiile.

Comment

Salut

Multumesc pentru sfat ,dar deja am rezolvat-o .(am mai spus deja asta )
        A fost o saiba in plus la unul din injectoare cand le-a schimbat si asta deregla toata masina .Mersi inca o data .

Comment

Ne bucuram ca totul e oki cu masina.. da' am si io o nelamurire... cei de la reprezentanta ti au dat verdictu' cu presiunea scapata? nedandu si seama ca e saiba? cine a descoperit adevarata problema?
          Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

Comment

Salut

Adevarata problema au descoperit-o un garaj auto de la noi din tara (avem si noi meseriasii buni ).
            Cei de la reprezentanta mi-au dat acest verdict (dupa ei cred ca demonta -u din nou masina ).Dupa ce am ajuns in tara ,baietii de la garaj au spus de la inceput ca nu e nici o problema cu segmentul sau supapa,ci alta e buba (adica o saiba )au bagat-o bineinteles pe tester din nou .In maxim o ora au terminat .
            Acum masina merge OK .
            Asta e

Comment

Felicitari baietilor de la garaj poate ne dai si noua datele de contact (in caz ca avem nevoie)
              Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

Comment

Sal

'ma poti ajuta si pe mine cu o informatie am gasit in spatele masini dupa ornamentu de plastic o piesa si nu stiu ce e ,,a0004460027 ..kombirelais .60208001 12 v ..pa 6.6 30% gf . 17 / 99 si nu stiu ce este problema este ca nu prea am caldura si nu merge stergatoru si dezaburizatorul pe spate ce rol are aceasta piesa si daca se gaseste si cam cat ar costa

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF