Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Serii rulmenti

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Serii rulmenti

Salut.Cine ma poate ajuta si pe mine cu seriile rulmentilor de la alternatorul unui Mercedes Vito,108 cdi din 2002?
    Nu asi vrea sa demontez alternatorul ca apoi sa caut rulmentii.Toti de pe aici imi ofera doar alternatorul cu totul si e destul de scump.Apropo sint greu de schimbat?

Pot sa-ti dau codurile dar trebuie sa astepti cateva zile pentru ca nu sunt la calculatorul meu.

Comment

Iti multumesc anticipat.Si daca mai ai alte date,serii,repere pentru masina asta si mi le poti oferi,poate un manual de reparatie ti-asi ramane recunoscator

Comment

Din pacate, manual de service nu am.

Comment

Am tot asteptat sa aflu ceva despre aceste serii ale rulmentilor de alternator dar din pacate nu am gasit pe nimeni pe acest forum sa se fi lovit de aceeasi problema ca mine.Fiind presat de timp,am decis sa desfac alternatorul si sa vad ce-l doare.Usor de spus greu de facut.
          Dupa demontarea lui de pe masina,lucru deloc simplu,il defac si constat ca pentru a demonta fulia am nevoie de o scula speciala.Rulmentul din capatul opus fuliei,CU SERIA 6003 era cel cu problema si dupa ce l-am inlocuit si am efectuat operatiunile inverse demontarii ...constat ca totul a revenit la normal.|Disparuse acel fashait groaznic.
          Totusi sint nemultumit deoarece nu am schimbat si al doilea rulment din cauza ca-mi lipsea acea scula necesara la desfacerea fuliei.Oricum vreau sa reiau operatiunea imediat ce intru in posesia unei asemenea chei.Pentru moment din partea mea am rezolvat-o ,deci se poate inchide.

Comment

Erau bune citeva fotografii.Sa ne dam seama ce fel de scula este necesara si daca ar futea fi confectionata manufacturier.Bine ca s-a rezolvat!

Comment

Era cumva o piulita iar in ax un locas de hexagon?

Comment

Imi pare rau ca am intarziat pana cand informatia a devenit inutila.
                In alta ordine de idei, pentru cine mai are nevoie de coduri de piese, va recomand: http://detali.ru/cat/cats/my.mycat?Form

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF