Salutare la toti!
Detin un Mercedes Viano din 2006.
Am urmatoarea problema la ea:
Am venit pe roti din Germania acum circa o luna! Totul bine si frumos!
Acum o saptamana, a inceput sa se auda un zgomot pe spate, dar doar dupa 30 la ora.
Cand se auzea, cand disparea!
Ieri insa, am fost la o distanta de circa 50km fata de domiciliul meu, si la intoarcere nu mai trecea de 40-50KM/H , avand turatia de 3000RPM.
Mentionez faptul ca motorul este de 2.2 CDI 150CP.
Am oprit masina, dau in R, a smucit foarte tare, dau in D, aceeasi smuceala puternica, iar simptomele au ramas aceleasi.
Am adus o diagnoza originala de Mercedes si mi-au dat urmatoarele diagnostice
Eventual daca nu puteti deschide poza, scriu aici:
1. COD 1731 - COMPARAREA TREPTELOR DE VITEZA A FOST NEGATIVA DE MAI MULTE ORI - ACTUAL SI STOCAT
2. COD 0730 - CUTIA DE VITEZE ARE UN RAPORT DE TRANSMISIE NEPERMIS - STOCAT
3. COD 0734 - TREAPTA DE VITEZE NEPLAUZIBILA SAU CUTIA DE VITEZE PATINEAZA (DREAPTA DE VITEZE 4) - STOCAT
4. COD 2784 - COMPARATIA TURATIEI DE LA Y3/6N2 SPRE Y3/6N3 ESTE NEPLAUZIBILA - STOCAT
5. COD 1705 - A APARUT O SUPRATURARE LA COMPONENTA Y3/6N3(SENZOR TURATIE 3)
6. COD 0735 - TREAPTA DE VITEZE NEPLAUZIBILA SAU CUTIA DE VITEZE PATINEAZA(TREAPTA DE VITEZE 5)
https://ibb.co/igSukv
Detin un Mercedes Viano din 2006.
Am urmatoarea problema la ea:
Am venit pe roti din Germania acum circa o luna! Totul bine si frumos!
Acum o saptamana, a inceput sa se auda un zgomot pe spate, dar doar dupa 30 la ora.
Cand se auzea, cand disparea!
Ieri insa, am fost la o distanta de circa 50km fata de domiciliul meu, si la intoarcere nu mai trecea de 40-50KM/H , avand turatia de 3000RPM.
Mentionez faptul ca motorul este de 2.2 CDI 150CP.
Am oprit masina, dau in R, a smucit foarte tare, dau in D, aceeasi smuceala puternica, iar simptomele au ramas aceleasi.
Am adus o diagnoza originala de Mercedes si mi-au dat urmatoarele diagnostice
Eventual daca nu puteti deschide poza, scriu aici:
1. COD 1731 - COMPARAREA TREPTELOR DE VITEZA A FOST NEGATIVA DE MAI MULTE ORI - ACTUAL SI STOCAT
2. COD 0730 - CUTIA DE VITEZE ARE UN RAPORT DE TRANSMISIE NEPERMIS - STOCAT
3. COD 0734 - TREAPTA DE VITEZE NEPLAUZIBILA SAU CUTIA DE VITEZE PATINEAZA (DREAPTA DE VITEZE 4) - STOCAT
4. COD 2784 - COMPARATIA TURATIEI DE LA Y3/6N2 SPRE Y3/6N3 ESTE NEPLAUZIBILA - STOCAT
5. COD 1705 - A APARUT O SUPRATURARE LA COMPONENTA Y3/6N3(SENZOR TURATIE 3)
6. COD 0735 - TREAPTA DE VITEZE NEPLAUZIBILA SAU CUTIA DE VITEZE PATINEAZA(TREAPTA DE VITEZE 5)
Comment