Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu ambreiajul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme cu ambreiajul

    Vreau si eu sa va rog sa ma ajutati spunandu-mi unde gasesc us service specializat pentru Mercedes Vito in Craiova unde sa pot merge cu incredere sa schimb setul de ambreiaj plus alte cateva piese. Doar ce l-am cumparat,este mai vechi,din 1996,motorizare 1996 sau 1998cc,benzina,nu ma pricep deloc la partea mecanica si orice sfaturi despre acest model de masina vor fi bine primite
    Va multumesc tuturor!
    condusul sportiv costa scump

  • #2
    ajutor!!!!!!!

    vreau si eu un manual format electronic sau chiar o carte despre MERCEDES VITO113,BENZINA,MOTOR 2000,FABRICATIE 1996
    condusul sportiv costa scump

    Comment


    • #3
      Salutare domnilor, daca mai doreste cineva manualul pentru vito, lam gasit din nou, va doresc drumuri intinse

      Comment


      • #4
        Vreau si eu un manual ptr vito

        Salut.Am si eu nevoie de un manual ptr vito 108 cdi din 2002.Daca se poate bineinteles.Cum il pot face rost .Multumesc aniticipat.

        Comment


        • #5
          Salut

          Sal, da am manualul si as dori o adresa de e-mail pentru a putea sa til trimit, manualul are circa 10 mb si e in limba rominadar este pentru vitoruile din 2003 in coace, eu sper sa te ajute cu ceva, oricum nu te costa nimic. Salutari si drum intins

          Comment


          • #6
            adresa

            Originally posted by alexandruszucs View Post
            Sal, da am manualul si as dori o adresa de e-mail pentru a putea sa til trimit, manualul are circa 10 mb si e in limba rominadar este pentru vitoruile din 2003 in coace, eu sper sa te ajute cu ceva, oricum nu te costa nimic. Salutari si drum intins
            adresa e:
            patracescu_daniel@yahoo.com

            Multumesc

            Comment


            • #7
              Am si eu cevca probleme cu ambreajul si as dori sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. Masina este un mb vito din 2001 bus. Nu mai pot baga masina in viteza daca este motorul pornit. Cand este oprit o pot baga normal. Daca e pornita bagata in viteza 1 o pot scoate din viteza si daca plec cu ea de pe loc merge normal nu tremura deloc. Am aerisit cilindrul de la ambreaj si tot degeaba.Astept sfaturi.Va multumesc

              Comment


              • #8
                Placa de presiune crapata

                Comment


                • #9
                  Originally posted by daniel View Post
                  Placa de presiune crapata
                  E greu de schimbat? Mai poate fi dus si altceva?

                  Comment


                  • #10
                    pai daca e placa si/sau discu .. trebuie data jos cutia de viteze
                    Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

                    Comment


                    • #11
                      Stiam si eu asta.) Astazi am dus-o la un service pt ca nu dispun de elevator si nu vroiam sa-mi fortez prea tare muschi. Au demontat-o si intradevar era dusa placa.Am cumparat una second si au inceput baietii sa o monteze.dimineata la 10 au zis ca o sa fie gata.Placa ma costat 300 ron si manopera inca 300. Sper sa mearga. Va multumesc pentru sfaturi.

                      Comment


                      • #12
                        cat era o placa noua? nu era mai indicat sa iei noua decat sa pice si asta peste 10k km ? si sa platesti iar 300 ron schimbarea? adik daca era mai ieftinutaza asa.. poate se merita

                        PS sper sa fie gata sa ne zici cum merge
                        Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

                        Comment


                        • #13
                          Am optat pentru o placa second pentru ca am mai mare incredere decat in una noua. Masina de pe care a fost demontata avea vreo 200000 km,i-am vazut bordul. Se gasea numai kit care continea discul si placa si era 850 ron unul mai bunicel. Discul meu e perfect.Merge foarte bine masina. Mi se pare putin mai moale pedala de ambreaj ca inainte.

                          Comment


                          • #14
                            atunci.. drumuri bune
                            Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

                            Comment


                            • #15
                              am schimbat si eu tot chitul de ambreiaj;am pus Valeo,am deja aproape un an si m-a costat 780 de roni iar mana de lucru vreo 450,acum am observat ca intra cam greu in viteza cand e motorul rece,dupa ce mai merg cu ea isi revine,sa fie oare uleiul din cutie pt k nu mi l-au schimbat aia de la service atunci
                              -si inca ceva:unde gasesc si eu niste fete de usi pt vito modelul 1996 k imi trebuie sistemul de deschidere al usilor,ale mele s-au rupt clapetele alea de plastic,un magazin ,ceva dezmembrari pe la Craiova,stiti careva?
                              multumesc!
                              condusul sportiv costa scump

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF