Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

[Vaneo] Schimbare bec faza scurta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vaneo] Schimbare bec faza scurta

Buna ziua,

Ultima data cand am fost la service pentru o schimbare de bec de pozitie mi-au zis ca am in felul urmator (pozitie, faza scurta, faza lunga si proiector) iar 2 dintre acestea se schimba prin capota iar alte 2 prin aripa. Ideea e ca nu mai tin minte care se schimba prin capota si care se schimba prin aripa.

Mie mi s-a ars faza scurta fata stanga (partea soferului) si as vrea sa il schimb singur. Imi puteti da niste indicatii? Se schimba prin capota, prin aripa? E comlpicat de schmbat? Ce trebuie facut? Ms

cam bate vantul pe aici

Comment

Păi, vântul bate probabil din cauza că nu prea avem posesori de Vaneo printre colegi ...
      Dacă ai cartea tehnică a mașinii, poate te descurci de acolo. Eu la A-klasse, ca să schimb un bec la poziție, trebuie să scot tot corpul lămpii să am la vedere soclul ... La Vaneo poate e și mai complicat ...
      Eventual caută filmulețe sau poze pe net. La Vito/Viano am găsit asta https://www.youtube.com/watch?v=tHHTzwl0nho
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Am reusit pana la urma, trebuie prin aripa sa il schimb. Ms pt replay.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF