Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

proiectoare ceata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• proiectoare ceata

Buna ziua.
    Va rog sa ma ajutati cu un sfat: -aseara megeam cu faza scurta si proiectoarele de ceata aprinse si deodata am observat ca ascazut intensitatea luminilor. Am vrut sa vad daca am proiectoarele aprinse, dar nici un rezultat. Ele se stinsesera, si nu stiu de ce.Am verificat toate sigurantele, dar nu e nici una arsa. In plus pozitia de ceata de pe spate care se aprinde odata cu proiectoarele de ceata (pe faza scurta) functioneaza, numai proiectoarele nu.Am verificat si butonul si este Ok.
    Mentionez ca masina este un V Clase 220 CDI din 1999. Faza scurta este pe bec H1, iar faza lunga si ceata bec H4. Este posibil sa fie din blocul de lumini?
    Multumesc.

Pare a fi o problema comuna.Am un vito acasa si acelasi lucru s-a intimplat cu ceata.Am rezolvat-o cu un releu de protectie separat montat pe butonul de ceata si alimentat prin contact.

Comment

M-am gandit si eu la acelasi lucru, dar care este cauza? Nu stie nimeni?

Comment

Cel mai probabil s-a stricat contactul ala din maneta de lumini care "sesizeaza" cand schimbi din faza lunga in cea scurta si ar trebui sa aprinda iar proiectoarele.Doar ca se schimba blocul ala cu tot cu maneta de stergatoare si avaria.
        La mine cel putin asa e.Incearca seara sau intr-un loc mai intunecat sa apesi butonul de la proiectoare ca si cum le-ai aprinde si pe urma sa misti din maneta de lumini un pic fata-spate sa vezi daca intr-o anumita pozitie se aprind

Comment

Multumesc. Asa e , blocul de lumini e cauza.

Comment

Daca gasesti undeva ieftin sau cum se repara sa-mi zici si mie

Comment

Releul e solutia ce a mai ieftina si rapida e o problema intalnita f des la vito.

Comment

Salut, eu am problema cu faza lunga, care nu functioneaza si nici blizz nu pot face, am crezut ca este blocul de lumini, am cumparat unul din dezmembrari, pentru care am primit garantie ca este verificat si este ok, dar nici la acesta nu functioneaza faza lunga si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa verific relee, stie cineva unde sunt pozitionate aceste rele de faza lunga?

Comment

Buna seara,
                  Eu am rezolvat cu blocul de lumini. L-am reparat, adica din 2 defecte a facut unul bun. Am inlocuit partea din spate a blocului de lumini cu lamele si contacte (erau incalzite) , maneta de la semnalizare si o tija din plastic care apasa pe lamele (toate lamelele sunt comandate prin astfel de tije). La blocul meu de lumini era tocita si incalzita. Era chiar cea mai lunga dintre toate.

Comment

Daca nu ma insel , sub volan sunt releele de la semnalizare si stergatoare impreuna cu electronica de temporizare..

Sub scaun din ce tin eu minte mai erau cateva relee ,printre care cred ca si cel de faza scurta/luna.

Pe mine ma bate gandul sa modific iluminarea .

Vreau sa montez h4 bi-xenon (Gaza scurta sa fie in loc de ceata ) iar h1 montat ceata.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF