Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

scaune pasageri v 230

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scaune pasageri v 230

Buna seara ,
    sunt un proaspat posesor de v230 din 1997, la care am intampinat o problema :
    a venit din afara (Germania ) ca si autoutilitara cu 2 locuri. dar are toate cele 6 scaune , montate fiind inafara de cele 2 din fata doar 2 in randul 2 . Am gasit gaurile pentru montaj astupate cu o fasie de tabla si deasupra acesteia ceva mastic. Am scos masticul si tabla , numai ca la randul al doilea , ar trebui sa se poata monta 3 scaune dar in gaurile de pe laterale am gasit niste "dopuri " sa le spun asa cu niste gauri filetate in mijloc ( ca in poza ).
    Stie cineva daca se pot scoate acele "dopuri " si in ce mod , sau trebuie inlaturate prin metode mai putin ortodoxe ?
    Multumesc anticipat
    Attached Files

Nu a intalnit nimeni situatia aceasta?

Comment

Bine v-am regasit.
      Vin tot eu cu rezolvarea.
      In gaurile respective au fost sudate niste piulite pentru a fixa ori vreo bancheta , sau poate un dulap , raft ceva.....
      Am mers la un atelier si cu un burghiu la marimea gaurilor celelalte am gaurit pana s-au desprins piulitele respective (erau destul de tari , din inox ) si cu o freza pusa in bormasina , apoi cu o piatra biax , am rezolvat problema . Scaunele intra acum la locurile lor , se blocheaza , e ok.
      Dar am alta problema : nu stiu cum pot scoate cotierele la scaunele pasagerilor pe o parte ( au cotiere puse pe ambele parti ) pentru ca altfel nu le mai pot ridica pe pozitie din cauza cotierelor.
      Ce zice-ti , ma poate ajuta cineva ?
      Multumesc anticipat.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF