Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cablu frana de parcare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cablu frana de parcare

Dragi posesori de Mercedes Vito,de cateva zile mi s-a rupt cablul la frana de parcare(nu stiu daca este denumirea corecta),am controlat incepand de la pedala de sub bord si pana la rotile din spate ,si am constatat (bineinteles dupa ce am demontat si discurile de pe spate) ca pe partea dreapta cablul este rupt,retezat.Rugamintea mea este ;si ma rog de cei care au intampinat acelasi probleama,se schimba cablu complet pe ambele roti ,sau numai la roata defecta?
    sincer sa fiu nu am reusit sa observ daca cablul este pe ambele roti plecand de la modelul dacia.Asta m-ar interesa, si bineinteles cat de complicata este aceasta operatie.Multumesc anticipat celor care ma sfatuiesc in aceasta problema. ID-ul meu de mess este barsan_viorel_2009

Am si eu un amic,cu o problema la frana de mana-picior,nu sta actionata,sa fie rupt cablul,sau vreun zimte ce tine cuplata pedala !?

Comment

Daca ar fi cablul rupt, pedala ar trebui sa se armeze totusi, in sistemul lor de clichetzi,intr-un cuvant (sa functioneze normal).La dumneata cred ca tocmai sistemul de clichetzi este defect.Cat despre intrebarea ,daca sunt de pe langa Bucuresti cu regrete dar sunt in afara tarii.

Comment

Frana de 'mana' are un arc ce tine o piedica pe roata dintata, de obicei acel arc se rupe si pedala nu mai sta actionata, revine la pozitia initiala. Arcul trebuie schimbat. E chestie de un sfert de ora.

Comment

In regula si arcul se gaseste!?Trebuie original sau se poate construi?

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF