Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Galopat motor 112 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Galopat motor 112 cdi

Salut. Doresc parerea dvs,in legatura cu problema pe care o am la v220 meu.Are momente cand intrerupe atat la relanti ,cat si in timpul mersului,mentionez ca am scimbattoti senzorii,injectoare verificate plus pompa de inalte schimbata.Mentionez ca aceasta problema apare o data la cateva zile,si la tester nu memoreaza nici o defectiune. Astept parerile dumneavoastra.Multumesc.

Da-i pace ca o sa-ti mearga mult si bine asa. Si mine mai galopeaza din cand in cand doar la cald, la relanti dar dupa ce o turez de 2-3 ori isi revine.

Comment

Salutare. Oare nu are rezolvare problema asta?

Comment

Pompa de inalta presiune baga motorina in rampa comuna pana la peste 300 atm., aceasta presiune este mentinuta in rampa de o valva regulatoare. Atunci cand aceasta valva nu mai tine presiunea in rampa la parametrii normali, injectoarele nu mai lucreaza normal, si nu mai pulverizeaza motorina.
        Din pacate si eu am aceasta problema, si nu reusesc sa schimb aceasta valva pentru ca ea nu se gaseste separat de rampa comuna, si costa o gramada de bani.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF