Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Unitate comanda climatizare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unitate comanda climatizare

Salutare,
    azi am desfăcut unitatea de comanda sa o curat, una alta si am descoperit ca pe placa de baza are un fel de cooler. Știți cumva la ce deservește? Stima!
    Attached Files
    Dumitru Tanase

Originally posted by urtimud2001 View Post
    Salutare,
    azi am desfăcut unitatea de comanda sa o curat, una alta si am descoperit ca pe placa de baza are un fel de cooler. Știți cumva la ce deservește? Stima!
    Nu e cooler, e un ventilator care trage aer din masina pt masurarea temperaturii. Dupa cum se vede, in spatele ventilatorului se afla un termistor care masoara temperatura aerului extras din masina.

Cu cat temp din interiorul masinii este mai apropiata de valoarea ceruta de comanda, cu atat mai mica este cerinta catre compresor.
    Last edited by cl600; 05-07-2012, 07:55 AM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
      Nu e cooler, e un ventilator care trage aer din masina pt masurarea temperaturii. Dupa cum se vede, in spatele ventilatorului se afla un termistor care masoara temperatura aerului extras din masina.

Cu cat temp din interiorul masinii este mai apropiata de valoarea ceruta de comanda, cu atat mai mica este cerinta catre compresor.
      M-am luminat, mulțumesc pentru rãspuns!
      Dumitru Tanase

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF