Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Planetare vito 110cdi -2002

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Planetare vito 110cdi -2002

Salut!A schimbat sau a rectificat cineva capul de planetara,partea de la roata?Sau toata planetara?Cit au costat ambele capete(noi sau rectificate) sau ambele planetare?Si de unde?
    Multumesc

Capul de la roata , sau cel de pe cutie , pe GKN ca sa fie ceva mai bun , in jur de 280-300 de lei bucata.

Comment

In 2008 le-am schimbat si eu pe amandoua,600 ron,parca pe LEMFORDER,de atunci nu mai am probleme cu ele(partea dinspre roata)

Comment

Multumesc mult.Scuze ca am raspuns asa tirziu,dar sa stricat monitorul,iar ca sa ma conectez la tv ,nu prea am voie ca se uita fetele la emisiuni.
        Capetele de planetara,partea de la roata,se gasesc la magazine gen Al Padrino in Bucuresti?Sau din ce oras le-ati luat voi?In general ma intereseaza GKN.Intreb asta ca sa stiu la cine sa apelez,ca sa le cumpere si sa mi le trimita.
        Multumesc

Comment

Originally posted by grigorean View Post
          Capul de la roata , sau cel de pe cutie , pe GKN ca sa fie ceva mai bun , in jur de 280-300 de lei bucata.
          Salut.Poti sa-mi zici unde ai gasit GKN la pretul asta?Merci

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF