Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutie viteze automata Vito problema serioasa??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie viteze automata Vito problema serioasa??

Salutare tuturor,
    rog cunoscatorii sau pe cine a mai avut intamplator aceiasi problema:

pe la 50 km/ora(in viteza 3-4) masina incepe sa trepideze de parca ar merge in 3 pistoane sau ca si cum ar fi o roata(dreapta)descentrata.Aceasta dispare dupa 70-80 km/ora.
    Am verificat deja planetara,roata si sunta ok.Cineva de la noi mi-a spus ca e din cutie.Dat fiind faptul ca la cutiile automate nu se baga oricine si cand se baga,sunt dureri la buzunare,va rog poate ma ajutati macar cu un sfat.Cel mai trist e ca nimeni pana acum nu a stiut sa-mi spuna:da asta e,atata costa si nu vreau sa dau cu banii in stanga si in dreapta ca sa faca mecanicii experimente pe masina mea.

Masina e un Vito 110 CDI din 2002.Multumesc tuturor.

Sincer nu cred ca e de la cutie , deoarece daca incepi sa ai astfel de trepidatii din cauza cutiei automate nu scapi de ele cand treci de o anumita viteza din contra ele se vor amplifica pe zi ce trece pana " pui cutia in batista " , dar ca un inceput poti verifica daca nu ai cumva apa sau ulei in mufa de conectare de la cutie .
    Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Originally posted by king kong View Post
      Sincer nu cred ca e de la cutie , deoarece daca incepi sa ai astfel de trepidatii din cauza cutiei automate nu scapi de ele cand treci de o anumita viteza din contra ele se vor amplifica pe zi ce trece pana " pui cutia in batista " , dar ca un inceput poti verifica daca nu ai cumva apa sau ulei in mufa de conectare de la cutie .

Multumesc!O sa controlez.Eu insist ca vine de la planetara dreapta,dar nu-s mecanic...E posibil sa faca fite planetara fara sa aibe joc sau sa trosneasca?Imi da senzatia ca la o anumita viteza parca devine descentrata.Credeti ca poate fi din cauza uleiului mai "batran" din cutie?Masina are 210000 si nu cred ca i-a mai fost schimbat uleiul pana acum.Totusi daca ar fi uleiul ar face vibratia in toate vitezele.Nu stiu,o sa vad si mufa.King kong mi-ai putea trimite nr.tau in M.P. te rog.Merci.

Comment

Originally posted by Vmatic View Post
        Multumesc!O sa controlez.Eu insist ca vine de la planetara dreapta,dar nu-s mecanic...E posibil sa faca fite planetara fara sa aibe joc sau sa trosneasca?Imi da senzatia ca la o anumita viteza parca devine descentrata.Credeti ca poate fi din cauza uleiului mai "batran" din cutie?Masina are 210000 si nu cred ca i-a mai fost schimbat uleiul pana acum.Totusi daca ar fi uleiul ar face vibratia in toate vitezele.Nu stiu,o sa vad si mufa.King kong mi-ai putea trimite nr.tau in M.P. te rog.Merci.
        Este probabil sa fie si de la planetara dreapta deoarece este compusa din 2 bucati (ca sa zic asa) prima care iese din cutie trece printr-un fel de suport si ala poate fi uzat , nu neaparat planetara , si la mana nu iti poti da seama dar la turatiile alea mari poate aparea un joc . Ca sa verifici suspenda masina si roaga un prieten sa bage in viteza si tu sa stai sub masina sa vezi ce se intampla (bineinteles treaba asta o faci intr-n canal ) poate cand atinge viteza respectiva vei vedea mai bine ce se intampla . Bafta .
        Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Iii bagati o cutie manuala. Iar daca nui dati de cap cu limitarea la 3000 de ture ne intilnim si va rezolv tot tacimul (instalatie + setari calculator)

In felul acesta ajungeti cu o reducere de consum motorina pina la 2 litrii la % de Km.

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
            Iii bagati o cutie manuala. Iar daca nui dati de cap cu limitarea la 3000 de ture ne intilnim si va rezolv tot tacimul (instalatie + setari calculator)

In felul acesta ajungeti cu o reducere de consum motorina pina la 2 litrii la % de Km.
            Multumesc !Doamne fereste sa ajung pana la asa ceva...Mai nou o folosesc rar si inca nu am reusit sa mai merg in service cu ea.Dupa ce rezolv,o sa postez si aici.

Comment

Inca nu am rezolvat-o!Citeam un post aici,unde cineva spunea ca ar simti aceeasi treaba.Adica trepidatii in vitezele superioare(3,4,5,).A mai spus ca rezolvarea a fost injectorul(injectoarele).Voi ce spuneti?

Comment

Daca ar fi din injectoare trepidatiile ar fi prezente in toate vitezele la aceeasi turatie a motorului. Si eu spun sa mergi la un service unde au stand pentru testarea franelor si verificati in timpul rulajului jocul de la planetara intermediara, are si o bucsa pe ea care poate fi obosita si mai poate sa aiba joc la intrare in cutie.
                Dezmembrari Mercedes

Comment

Vmatic ... Problema cu injectoarele am avut'o eu... La tine trepidatia apare numai cand accelerezi sau in orice fel de conditii (accelerare,decelerare , mers constant) ?

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF