Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Injector Vito

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Injector Vito

salut baieti!!ma puteti ajuta si pe mine cu un injector pentru un vito??? are codu:
    A 611 070 12 87,deasupra la cifrele astea mai scrie asa:0445110 106

Pe viitor deschide thread, nu mai scrie in locuri nedestinate problemei pe care o ai.

Comment

Parca pe okazii.ro erau ceva injectoare.
      MB 380SE 2.6

Comment

Originally posted by cristiano_tutu View Post
        salut baieti!!ma puteti ajuta si pe mine cu un injector pentru un vito??? are codu:
        codul 0445110 106 este cod bosch

Comment

salut,eu mi-am luat de la MATEROM, incearca la www.materom.ro.daca il dai pe cel vechi complect la schimb iesi cu vreo 200ron mai ieftin

Comment

Originally posted by cristiano_tutu View Post
            O sa-ti spun un secret pt ca ma ocup de injectoare de mercedes ,ma poti contacta pe www.auto-injector.ro , majoritatea injectoarelor CDI merg pe aproape orice motor CDI .De exemplu eu comercializez injectoare mercedes ORIGINALE, NOI ,in codul A611 070 16 87 ,care merg pe 2.2 ; 2.7 parca chiar si 3.2 CDI de pe E-class;C-class;Vito;Sprinter s.a.m.d

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF