Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inchidere centralizata "nebuna"

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere centralizata "nebuna"

Buna
    Am un vito 110CDI af 2002 adus din Germania acum 4 ani. Pana acum toate bune si frumoase cu exceptia inchiderii centralizate. Prima data a picat cea de la haion, am rezolvat dupa usa dreapta fata, schimbat motorasu, usa stanga fata (acum 3 zile am refacut toate contactele electice) si azi s-a stricat cea de la usa laterala. Intrebarea mea este : sunt ceva probleme la demontare? Din ce am inteles mecanismul incuietorii este de plastic si nu as vrea sa rup ceva la demontare. Va multumesc.

Buna Ziua
    Am un vito v 220 cdi 1999 la care de cand l am cumparat nu functioneaza cum trebuie inchiderea centralizata.Mentionez ca am cheie tip briceag.In mod normal cand pliezi aceasta cheie apasa un butonas care actioneaza inchiderea centralizata si inchide masina,numai ca la mine o inchide si o deschide inapoi.Ca sa ramana inchisa trebuie sa pliez cheia de 2 ori la rand sau sa apas cu mana acel butonas si imediat sa pliez cheia.In acest caz se inchide se deschide se inchide se deschide si se inchide iar si ramine asa.Deci se aude acel click de la inchidere de 5 ori consecutiv. Ma poate ajuta cineva care stie cu un sfat sau poate cineva care sa mai intalnit cu asa ceva.Multumesc anticipat

Comment

angolanu: poti sa pui o poza cu cheia?

Comment

Originally posted by apirat View Post
        Aceasta este cheia.http://img137.imageshack.us/i/img011...img0108nt.jpg/

Comment

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Comment

sal daca inchiderea functioneaza corect (din telecomanda) incearca eventual sa desfaci cheia sa verifici contactele. eu am patit la un alt vito si dupa curatare a mers.

Comment

Buna Ziua
              Am un V-klasse 112 CDi din 2002,de cand am luat masina din Germania (2007) am aceasi problema ca si >angolanu>din cheie daca dau comanda de inchis, prima data se incuie si imediat se descuie, iar a doua oara daca dau comanda, se incuie-descuie si se incuie din nou, usile raman uncuiate.Daca incui usile de pe consola centrala se incuie din prima, dar se repeta inchis -deschis daca dau comanda sa descui de pe consola. Mentionez ca pe cheie am 2 butoane de inchis, respectiv deschis, nu este modelul ca si al lui angolanu cu acel tamburus pe care-l apasa lama.

Comment

Salut
                Mie asa-mi face masina cand o use nu se inchide foarte bine si am mai avut probleme cand actuatorul de la usa din mijloc nu cobora pana jos(culisa doar jumatate de cursa) si nu comfirma inchiderea usii ,desi usa se incuia

Comment

Salut
                  Revin cu o specificare,acel led din intrerupatorul de pe consola se stinge cand usile sunt inchise, deci banuiesc ca ar fi ceva electronic, dar nu stiu unde sa caut.
                  Bafta

Comment

Originally posted by angolanu View Post
                    Buna Ziua
                    Am un vito v 220 cdi 1999 la care de cand l am cumparat nu functioneaza cum trebuie inchiderea centralizata.Mentionez ca am cheie tip briceag.In mod normal cand pliezi aceasta cheie apasa un butonas care actioneaza inchiderea centralizata si inchide masina,numai ca la mine o inchide si o deschide inapoi.Ca sa ramana inchisa trebuie sa pliez cheia de 2 ori la rand sau sa apas cu mana acel butonas si imediat sa pliez cheia.In acest caz se inchide se deschide se inchide se deschide si se inchide iar si ramine asa.Deci se aude acel click de la inchidere de 5 ori consecutiv. Ma poate ajuta cineva care stie cu un sfat sau poate cineva care sa mai intalnit cu asa ceva.Multumesc anticipat
                    Eu am avut aceeasi problema.Era stricat intrerupatorul de linga lacat(era usa din spate),nu mai facea contact.Dupa ce l-am reparat merge OK(se inkide din prima).99% este legat de vreun sensor din asta la vreo usa.

Comment

sal,problema nu este de la cheie,,,cauta la usa din mijloc cea laterala ai niste contacti aceaia se perleaza in timp si nu inchide circuitul cum trebuie ptr asta ai probleme!
                      Asa am patit si eu la un mercedes classe v22o cdi din 2001,,,,,,,am scos contactul si i-am smirgheruit si am pus un pic de ulei si numai am probleme!

succes si numai bine!

Comment

sal daca inchiderea functioneaza corect (din telecomanda) incearca eventual sa desfaci cheia sa verifici contactele. eu am patit la un alt vito si dupa curatare a mers.
                        Eu recomand,de fapt ie recomadata caci incearca sa inchei usile cu cheia!Asta e recomndata,deoarece se poate intimpla caci dupa un anomit timp se gripeaza zavorul din cauza nefolosintei

Comment

Buna seara. Asemenea problema am si eu: cand inchid din telecomanda, se inchide-deschide. Apas din nou se inchide-deschide-inchide. Problema este ca nu se inchide usa soferului. Am desfacut fata de usa si gasesc firele taiate, cele cinci care merg la motoras(doua galbene, doua negre, unul albastru si unul verde.).Priza motorasului de pe mecanism desfacuta iar in motoras umblat. Am prins plasticul care actioneaza mecanismul in interior cu o clema din tabla confectionata de mine, am montat motorasul la locul luiasa cum ar trebui sa fie, si am trecut la legat firele. Si de aici incep problemele: am legat verde la verde, albastru la albastru, negru la negru de doua ori, apoi cand am inceput cu galbenele a inceput nebunia, cand inchis cand deschis si tot asa. Cand leg doar unul din firele galbene merge ca la inceput, cand pun si al doilea fir parca innebuneste, merge intruna deschis- inchis-deschis-inchis si tot asa.

Comment

Eu stiu ca pe fiecare broasca, exista cate 3 senzori. Daca unul din acei senzori nu fac contact cum trebuie se intampla treaba cu inchis - deschis .. si tot asa. Eu am patit-o cu Mercedesa, in sensul ca daca vroiam sa inchid din cheie sau din consola, inchidea- deschidea la nesfrsit. A facut asa pana cand s-a ars un releu din unitatea de control centralizata. Acum o revigorez, am cumparat o a doua masina si pun tot ce e piesa buna pe Mercedesa, inclusiv inchiderea.
                            Inainte aveam cheie tip briceag cu inchidere pe butoane, acum am cheie cu inchidere cand pliez cheia.
                            @12Iuli34 - vezi sa nu cumva firele galbene sa fie de la geam. Mie mi s-au taiat toate firele dintre portiera si caroserie(ziceai ca le-a taiat cineva cu cutitul) si am fost la un electrician sa le masoare sa nu cumva sa le leg aiurea. A costat 15 lei.
                            Mult noroc!
                            Dumitru Tanase

Comment

@12Iuli34 - vezi sa nu cumva firele galbene sa fie de la geam. Mie mi s-au taiat toate firele dintre portiera si caroserie(ziceai ca le-a taiat cineva cu cutitul) si am fost la un electrician sa le masoare sa nu cumva sa le leg aiurea. A costat 15 lei.
                              Mult noroc![/QUOTE]
                              Buna seara. firele galbene care erau intrerupte merg la motorasul de la inchidere. Nu au nimic de a face cu geamurile care functioneaza perfect. Azi am legat firele albastru, verde si cele doua negre, si merge inchiderea la prima apasare, inchis-deschis, iar la a doua inchis-deschis-inchis pe toata masina. Chiar si la usa sofer. Petru maine am programat masina la un electrician foarte bun(din recomandari), dar si ,, very expensive". Sper sa mai traiesc si maine seara.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF