Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema SRS

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema SRS

Salut tuturor,
    Am si eu o problema cu becul SRS care sta aprins. Mercedes Vito, an 2001, 220 CDi.Am pus Star-ul si am gasit un cod de eroare "028-Front passenger site occupied, child seat recognition B48". Nu am idee ce reprezinta.Am gasit pe undeva ca trebuie sa schimb senzorul de pe scaunul din dreapta (B48).Pot cumva sa "pacalesc" becul din bord, ceva cu o rezistenta (dioda)pusa in mufa de sub scaun ? Va multumesc

SRS.-vine de la centura ,

Comment

Originally posted by viorel_s1@me.co View Post
      Salut tuturor,
      Am si eu o problema cu becul SRS care sta aprins. Mercedes Vito, an 2001, 220 CDi.Am pus Star-ul si am gasit un cod de eroare "028-Front passenger site occupied, child seat recognition B48". Nu am idee ce reprezinta.Am gasit pe undeva ca trebuie sa schimb senzorul de pe scaunul din dreapta (B48).Pot cumva sa "pacalesc" becul din bord, ceva cu o rezistenta (dioda)pusa in mufa de sub scaun ? Va multumesc
      Se poate reprograma SRS-ul (Sistem de Retinere Suplimentara) astfel incat sa nu mai tina cont de senzorul de prezenta al scaunului din dreapta.

Problema este ca odata dezactivat, airbagul din dreapta va exploda indiferent daca este sau nu cineva prezent pe scaunul din dreapta, in cazul unei coliziuni frontale.
      Si mai mare este problema, daca pe scaunul din dreapta sta un copil mic (sub 18kg) in cazul unui accident, deoarece explozia airbag-uli poate arde pielea copilului.

Sfatul meu este sa inlocuiesti senzorul de prezenta iar daca esti constient de cele de mai sus si totusi doresti anularea, ma poti contacta in PM.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc cl600. Ai idee ce inseamna ca bani inlocuirea?

Comment

Originally posted by viorel_s1@me.co View Post
          Multumesc cl600. Ai idee ce inseamna ca bani inlocuirea?
          Pune seria VIN a masinii, iti dau codul piesei si vezi tu cat costa.
          Last edited by cl600; 01-26-2011, 14:42 PM.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am sa incerc sa-l desfac si sa vad daca se poate face ceva

Comment

Mai poti aseza pe cineva mai greu (peste 100kg) pe scaunul din dreapta (asta asa ca o rezolvare de moment ) . La mine se stinge cand sta cineva mai greu iar cand sta baiatul meu se aprinde iar .
              Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

salut.pana la urma cum facem sa scapam de becul aprins?pt.mine incepe sa fie o obsesie,am vrut sa vand masina si zice ca am prea multi martori aprinsi dar masina fuge de rupe,mai are si un cip in plus la calc(sau schimbata pompa cu una de sprinter caci s-au speriat cei de la service cat de tare fuge).cred am aprinsi toti martorii in afara de cel de la baterie.din toti martorii de acolo singura problema tehnica reala este abs-ul(nu lucreaza). la renaultul megane pe care -l am nu mi-a mers abs-ul dintr-o data,am citit pe forum si am gasit o siguranta de 60 amperi terminata(curgea apa in compartimentul bateriei unde se gasea un tablou cu sigurante,am schimbat siguranta am indepartat cutia cu sigurante sa se poata scurge apa si s-a rezolvat.care mai stiti cum pot sa scap de martorii aprinsi va rog sa m-ajutati.caci alta varianta ar fi sa pun toti martorii pe contact si sa-l pacalesc pe cel ce-o cumpara dar nu vreau cu riscul ca mai bag bani in masina.mai am o problema (chiar daca nu am postat unde trebuie,imi cer scuze de la moderator) pana in caseta de directie este un cuplaj metalic(pe axul volanului),cei de la piese auto spun ca nu se gaseste,sa-l iau de la dezmembrari.voi ce stiti despre aceasta piesa se gaseste in comert sau nu?multumesc.

Comment

Buna seara. Am un Mercedes Vito furgon, 2004, si de vreo 4 zile mi s-a aprins in bord beculetul cu SRS. Am scos bateria de sub scaunul soferului unde am gasit un fir iesit de undeva care are o mufa mov la capat. M-am uitat peste tot si nu gasesc de unde ar putea fi iesit. Firul il vad ca vine de sub bancheta din dreapta. Ajutati-ma va rog caci chiar este enervant sa il vad tot timpul aprins in bord.

Comment

Aceeasi problema, a inceput sa se aprinda cateva minute apoi cand nu statea nimeni pe scaun, apoi a ramas aprins. In weekend am sa fac scaunul bucati sa vad ce naiba e cu el. Mi-ar prinde bine ceva sfaturi cu privire la desfacerea scaunului.

Comment

Iggi spune-mi te rog daca te referibla scaunul pasagerului?

Comment

Scaunul pasagerului la v220 sau vito are o plasa speciala in el care dezactiveaza airbag-ul pasagerului daca ai greutate pe scaun dar nu mai mult de vreo 20 kg. Daca te-ai suit cu un genunchi, sau vre-un Dorel de la spalatorie a facut-o acel senzor plasa devine inutil

Comment

Scuze ca trimit asa multe mesaje dar folosesc telefonul. Poti dezactiva acel senzor la o diagnoza cu star si airbag-ul pasager sa functioneze continuu

Comment

Originally posted by iordan_alin View Post
                            Iggi spune-mi te rog daca te referibla scaunul pasagerului?
                            Numai scaunul pasagerului are plasa respectiva. Azi am dat-o jos, nu e foarte greu dar trebuie scos scaunul din masina, si nu trebuie data jos toata tapiteria. in schimb e e total aiurea plasa respectiva, e infoliata si nu o poti desface sa cureti contactele. In plus nici nu am gasit nicaieri pe net cine vinde asa ceva. pe langa problema cu pernele de aer incep sa cred ca masina e de tot rahatul.

Comment

Revin cu o mentiune. Senzorul respectiv simte sau nu prezenta pasagerului pe scaun, respectiv e ON sau OFF. de ce naiba se aprinde martorul in bord daca ramane apasat. insemna ca vede pe cineva in scaun chiar daca nu e. Deci declanseaza airbagul daca e liber scaunul. La ce folos martorul in bord.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF