Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pozitionare avertizor...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pozitionare avertizor...

Salut!
    Am un MB Vito 112/2000,problema este ca acel avertizor sonor, care te anunta cand lasi luminile aprinse sau cand pleci cu frana de mana ,nu-si mai face dataoria decat atunci cand frea el,stiti cumva pe unde este pus sau cum se poate ajunge la el.Daca treaba este prea complicata(eu am impresia ca este in tabloul de bord"ceasuri")poate sta si asa nu ma deranjeaza prea tare.
    Mersi!

Verifica intrerupatorul din caroserie, ala negru care il vezi cand deschizi usa, pe lateral. Poate e blocat, si se deschide cand vrea el. Daca esti din Drobeta, lasa-mi nr. de tel. pe privat, si ne ajutam fara costuri suplimentare. Probleme grele, care nu le-au rezolvat reprezentantele din tara, le-au dat de cap colegii din forum.
    Se stiu ei care!

Comment

Nu este intrerupatorul din caroserie ,pentru ca se aprinde plafoniera cand deschid usa,dar nu mai scoate nici-un sunet cad am farurile aprinse.

Comment

Salut..
        Daca are cineva un bord DEFECT de Vito112 sau pe aproape,as dori sa-l cumpar!
        Vreau sa desfac unu si nu m-as incumeta la al meu,vreau sa caut avertizorul de LUMINI APRINSE,cred ca in panoul de bord este ,dar nu as avrea sa stric ceva.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF