Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme cu servo-directia

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme cu servo-directia

Buna ziua! Am o problema cu servo-directia. Cand stau pe loc, volanul se misca foarte greu. Trag de el mai ceva ca la tractor. Pompa de servo e schimbata, e foarte buna. Cand e cald afara volanul se misca ceva mai greu, iar pe timp rece se misca mai usor. Am schimbat uleiul din pompa, si totusi volanul merge foarte greu. Poate stie cineva ce as putea sa-i mai fac...

Verifica coloana dintre volan si caseta de directie. E posibil sa fie intepenit vreun cuplaj cardanic. Asta am patit-o eu.

Comment

1.se masoara presiune pompa servo 120 bari
      2.se verifica cruci cardanice volan
      3. daca totul este ok se verifica pe stand caseta de directie

Comment

Originally posted by mihaela View Post
        Buna ziua! Am o problema cu servo-directia. Cand stau pe loc, volanul se misca foarte greu. Trag de el mai ceva ca la tractor. Pompa de servo e schimbata, e foarte buna. Cand e cald afara volanul se misca ceva mai greu, iar pe timp rece se misca mai usor. Am schimbat uleiul din pompa, si totusi volanul merge foarte greu. Poate stie cineva ce as putea sa-i mai fac...
        Buna,
        Sunt de parere sa verifici daca uleiul folosit este cel recomandat de producator si cureaua sa fie in parametri de functionare.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF