Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Limitare 1500-2000 RPM

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Limitare 1500-2000 RPM

    Da stiu.....sa caut in alte posturi. Ma vad nevoit sa postez aceasta discutie deoarece oricat de adanc am sapat nu am gasit rezolvarea problemei mele.
    Ce s-a intamplat? Pe scurt. A fost diagnotizat (Vito-ul) cu problema la sensorul volanta,el accelerandu-se decelerandu-se singur intre 2500-3000rpm. Am inlocuit acel sensor cu unul nou ( Swang ) si masina are aceleasi simptome la 1500-1700 turatii ,nici nu te poti misca de pe loc cu el.
    Se accelereaza si decelereaza singur iintre 1500-2000 RPM. La service-ul unde fusese prima data si disgnosticat de catre ALIAT Tg-Mures,oamenii au abandonat lupta nestiind ce sa-i mai faca.
    Acum l-am dus la un ''alde'' specialist in MB care zice ca trebuie sa desfaca injectoarele,ca e plin de calamina,daca o putea ..etc etc. Nu mai stiu ce sa ma fac cu el. Platesc oricat oricui poate rezolva problema acestei masini.
    DA..sa nu uit,la volanta s-au uitat e ok,distributia nu e sarita el nu scoate fum negru si nici nu cloncane sau altceva.........astept sfaturile d-voastra
    In Romania Legea e BARIERA:
    -peste care trec dulaii
    -pe sub care trec cateii
    -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

  • #2
    NECESAR : Volanta,kit ambreiaj,rulment presiune. Cine poate da un sfat,un loc de unde pot fi achiztionate la pret avantajos,sa nu ezite a-mi da de stire.
    Multumesc!
    In Romania Legea e BARIERA:
    -peste care trec dulaii
    -pe sub care trec cateii
    -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

    Comment


    • #3
      Originally posted by ursuletz_82 View Post
      NECESAR : Volanta,kit ambreiaj,rulment presiune. Cine poate da un sfat,un loc de unde pot fi achiztionate la pret avantajos,sa nu ezite a-mi da de stire.
      Multumesc!
      Salut! Incerca la Unix,pe strada Gh.Doja.Au multe piese si pot aduce si la comanda.Bafta!
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

      Comment


      • #4
        Deocamdata am vb. cu cei care au banner-ul pt piese Vito de pe acest forum,urmand ca maine sa soseasca piesele. Nu-mi ramane decat sa astept coletul si......daca sunt ok,se platesc daca nu se pot returna.Pretul e ,mai mult decat ok.
        Pe curand!
        In Romania Legea e BARIERA:
        -peste care trec dulaii
        -pe sub care trec cateii
        -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

        Comment


        • #5
          De curiozitate , cat a ajuns separat fiecare piesa in parte?

          Comment


          • #6
            Nu am cumparat de la cei de la care ai dat tu comanda.. nu i cunosc.. nu stiu cat te a costat [postez inainte sa dai niste preturi] vreau doar sa ti atrag atentia ca un pret mic nu inseamna intodeauna o afacere profitabila
            Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

            Comment


            • #7
              Cunosc problema,si situatia care vrei sa mi-o explici.Dar,mi se pare rezonabil faptul ca pot sa desfac coletul,verificam piesele si daca e ok le platim daca nu putem sa le returnam.Toate astea cu garantie de 30 zile.
              Avand in vedere ca sunt satul de masina asta.De cand am luat-o numai bani am bagat in ea,si nici n-am apucat sa ma dau cu ea nu ma intereseaza altceva decat sa o fac sa o dau si sa ma reintorc la pasiunea mea...4x4.Dubele,nu-s de mine.
              Inca o dovada vie a faptului ca masina luata de la propietar si mai ales prim propietar ....nu e cea mai buna alegere.Am lacomit ca pretul fusese ok,omul e din oras,masina are un singur propietar,cel din acte si atat si..................TEAPA!
              Am avut un W210 a carui carte era plina de propietari si cca 6 luni cat timp l-am avut ,n-am avut absolut,dar absolut nicio problema.


              PS. Preturile pt.piese noi ar fi asa.Am studiat destul de mult piata,fiind si in domeniul auto si am gasit asa;Volanta intre 2200-2900 ron ( depinde de marca LUK,SACHS....) iar kitul de ambreiaj nu mai ieftin de 1600 ron si nu mai scump de 1900 ron ( idem marca ). Daca piesele si afacerea cu cei de la SM ( care au banner pe site ) va fi ok va voi comunica si voua pretul.Deocamdata la tel.pretul este foarte foarte rezonabil,ramane ca si calitatea sa fie ok.
              In Romania Legea e BARIERA:
              -peste care trec dulaii
              -pe sub care trec cateii
              -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

              Comment


              • #8
                Tin sa te anunt ca nu este chiar adevarat,ca o masina cumparata de la primul proprietar este o masina rea,sau TEAPA! Daca acel prim proprietar nu a avut grija de masina,atunci tu,al doilea proprietar,iti faci zile negre si nu sti pe unde sa iti scoti camasa,la cate piese defecte trebuie sa inlocuiesti.Dar revenind on topic,sa ne anunti si pe noi de preturi,poate sunt colegi cu Vito care au nevoie.Bafta!
                W202 elegance / 1.8 benzina,1993

                Comment


                • #9
                  ...Maine e ziua cea mare.Piesele au sosit. Ca si format sunt identice,grad de uzura corespunzator pt. second. Urmeaza a fi montate,maine in mod normal ar trebui sa ma dau cu el.
                  O sa va comunic la sfarsit si costurile,locatia din MS unde am reparat......si descalific testerul Aliat care imi daduse eroare (ca si defect) sensorul volanta. Am cumparat altul care nu ...e tocmai cel mai ieftin si...ca sa aflu acum de la mecanicul care se ocupa de masina ca sensorul volanta este bun.L-a pus pe cel vechi inapoi iar cel cumparat......ma spal pe cap cu el.
                  Sensorul lucrase bine si intradevar era o problema la volanta.Placa de presiune are cativa "dinti "rupti,la fel si volanta unde mai grav toti dintii sunt indoiti.
                  Maine,maine....e o zi mare. Sper sa nu am alte surprize neplacute.

                  @zsolti....=CZS sau CSZ? Am dreptate?
                  Week-end placut!
                  In Romania Legea e BARIERA:
                  -peste care trec dulaii
                  -pe sub care trec cateii
                  -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

                  Comment


                  • #10
                    @zsolti....=CZS sau CSZ? Am dreptate?
                    Week-end placut![/QUOTE]

                    Da,da CZS.
                    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

                    Comment


                    • #11
                      HIP HIP URA! HIP HIP URA! Am si eu Vito,functional 100%.Piesele sunt bune,mecanicul le-a montat...si acum se tureaza.....
                      Asa cum am promiso sa va spun ce si cat.
                      PIESELE: Le-am cumparat de la cei care au banner pe site-ul acesta si se ocupa cu dezmembrari de 638,639. Suma pot sa spun ca a fost mai mult decat modica,fata de costul pieselor noi ,adica 800 ron.Pt acesti bani am primit,volanta,kit ambreiaj plus rulment de presiune.Am stabilit de la inceput ca putem desface coletul si daca e ok dam si banii. Asa a si fost.
                      MANOPERA: Si din aceasta parte sunt foarte multumit.Pretul fiind idem cu cel al pieselor.Este vorba de un tip Cristi care avusese atelierul in spatele fabricii de piele din MS.Acum..lucreaza la un standard mult,mult mai ridicat pe str Libertatii.In atelier erau asa.C,S,A,Vito modelu nou si masini din grupul W toate hai sa zicem .....printre ultimele modele de la 2000 in sus.
                      Tester cu programul Mercedes.....asa ca il recomand cu mare placere.Puteti sa ma contactati pt a va pune in legatura cu dansul.
                      Va povesteam ca sensor voalnta.....la un mom. dat.E,sensorul a lucrat f bine el semnaland o problema la volanta.Am schimbat sensorul ca ...alde nea caisa asa au zis. si acum l-am pus la loc pe cel vechi,care de fapt era bun.Bani aruncati.....
                      In Romania Legea e BARIERA:
                      -peste care trec dulaii
                      -pe sub care trec cateii
                      -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

                      Comment


                      • #12
                        Ne bucuram ca acum poti sa te dai cu ea
                        Drumuri bune
                        Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF