Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Interventie calculator... mare rugaminte.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Interventie calculator... mare rugaminte.

    Salut,

    Oameni buni am si eu mare nevoie de ajutorul vostru. Am mai scris in forum , vezi "115 cdi porneste cu feonul.."..am probleme cu calculatorul. Daca acum un timp aveam probleme la sub 10 grade, de un timp a inceput chiar si sper 20 de grade sa nu porneasca. Ma macina la inima problema asta.Nu vreau si nu pot sa schimb calculatorul. Probabil e o chestiune de lipituri reci..Spuneti-mi cateva idei dati-mi mai multe sfaturi, fiindca vreau sa gasesc pe cineva sa desfaca acel calculator sa se uite in el. Cum se desface?Cu ce se refac lipituri? La ce sa fie/fiu atent?..Orice informatie e bine venita

  • #2
    Originally posted by johnny View Post
    Salut,

    Oameni buni am si eu mare nevoie de ajutorul vostru. Am mai scris in forum , vezi "115 cdi porneste cu feonul.."..am probleme cu calculatorul. Daca acum un timp aveam probleme la sub 10 grade, de un timp a inceput chiar si sper 20 de grade sa nu porneasca. Ma macina la inima problema asta.Nu vreau si nu pot sa schimb calculatorul. Probabil e o chestiune de lipituri reci..Spuneti-mi cateva idei dati-mi mai multe sfaturi, fiindca vreau sa gasesc pe cineva sa desfaca acel calculator sa se uite in el. Cum se desface?Cu ce se refac lipituri? La ce sa fie/fiu atent?..Orice informatie e bine venita
    Daca nu ai cunostinte minime in electronica iti sugerez sa nu demontezi sub nici o forma calculatorul. Il poti distruge iremediabil doar daca atingi cu un deget cablajul!

    Mergi cu el la un electronist, daca esti sigur ca ECU este vinovat.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Cu siguranta la un electronist ar trebui sa merg, insa in zona asta de doi bani(Turnu Severin) nu gasesc un meserias in Mercedes, si ma gandeam sa merg pur si simplu la un "oarecare" electronist, insa as fi vrut sa ii dau niste linii..niste hint-uri.
      Legat de convingerea ca in calculator e problema ce pot spune. Reprezentanta Mercedes a deci in 2 minute, din ce am mai scris in forum mi-au spus cam tot asta..NU stiu ce sa zic. E adevarat ca imi e greu sa accept ca Maercedes de 2 ani cu mai putin
      de 70000 de km poate avea problema asta..dar..
      Oricum usor imi musc unghiile cand am luat masina asta..dar acum n-am incotro, trebuie s-o rezolv.

      Comment


      • #4
        Poti sa desfaci cutia in care se afla placa/placile electronice si sa-i faci poze? As vrea sa vad un pic despre ce este vorba,ca daca numai trebuie incalzit modulul ca sa porneasca masina,atunci nu cred ca ar fi problema asa grava.Un contact imperfect pe placa,sau componente electronice devalorizate.Fa poze in mod macro,fara blitz,dar sa ai lumina.
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

        Comment


        • #5
          Mi-e frica sa-l desfac.
          I-am dat jos odata suruburile, dar cand sa scot placa, am avut impresia ca e lipita cu ceva..sau tine in ceva..elastic. Mi-a fost frica sa trag ca poa' ii smulg ceva.
          Daca ma incurajezi..poate o sa mai incerc. Tot timpul m-am gandit ca poate e o alta solutie...

          Comment


          • #6
            Incerca totusi,dar sa-i dai jos doar suruburile si fa-i o poza.Eventual poti sa-mi indici zona unde placa sta intepenita?
            W202 elegance / 1.8 benzina,1993

            Comment


            • #7
              Daca e sa-i tragi o axa care trece printe mufe, partea "lipita" e undeva in stanga cum tzii calculatorul cu mufele spre privitor

              Comment


              • #8
                Imi pot imagina,dar totusi o poza spune mai multe.
                W202 elegance / 1.8 benzina,1993

                Comment


                • #9
                  Este userul octavianc , care , a avut probleme cu ECU si l-a trimis la o firma in Germania si l-a reparat.Asta pe un Vito 638 , nu 639.Este si topic deschis pe sectiunea V-klasse.Ia legatura cu el si afla la ce firma a facut treaba asta.

                  Comment


                  • #10
                    L-am desfacut!...Spuneti-mi si mie cum pot sa afisez niste imagini cu calculatorul...

                    Comment


                    • #11
                      Johnny, si eu am avut probleme cu ecu-ul. L-am reparat la o firma din germania. Cu tot m-a costat 230 euro si am garantie 2 ani de zile. Am intrebat si eu electronisti care mi-au zis cred, poate, ne uitam. Sincer decat sa dau un 100 euro la cineva care nu e sigur de ce face, mai bine dau 250 la cineva care traieste din reparat ecu-uri si in germania. L-am primit inapoi dupa 5 zile dupa ce l-am trimis. Ei expediaza cu DHL.

                      ecu.de steht für die Reparatur und Prüfung von Steuergeräten. Die 1. Adresse seit 1998, großes Sortiment, günstige Preise, zuverlässige Reparatur.

                      Comment


                      • #12
                        ecu.de

                        Originally posted by octavianc View Post
                        Johnny, si eu am avut probleme cu ecu-ul. L-am reparat la o firma din germania. Cu tot m-a costat 230 euro si am garantie 2 ani de zile. Am intrebat si eu electronisti care mi-au zis cred, poate, ne uitam. Sincer decat sa dau un 100 euro la cineva care nu e sigur de ce face, mai bine dau 250 la cineva care traieste din reparat ecu-uri si in germania. L-am primit inapoi dupa 5 zile dupa ce l-am trimis. Ei expediaza cu DHL.

                        http://www.ecu.de/
                        Nu stiu daca tot de la tine sau de la altcineva am aflat deja de cei de la ecu.de. Le-am scris inca de acum 2 saptamani dar nu am primit nici un semnal de la ei. Spune-mi te rog cum au decurs operatiunile la tine, ce pasi ai strabatut.
                        Ceea ce pot sa iti spun ca intre timp am fost cu calculatorul la un electronist si i-a refacut lipiturile principale (matricea aia de 100..de lipituri..) fara rezultat din pacate. Ai idee , in conditiile in care am desigilat computerul mai pot sa apelez la cei din Germania?

                        Comment


                        • #13
                          Pot schimba ecu de vito 111 w639 cu ecu de 115 w639???
                          vreau sa cresc putere.
                          VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF