Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Incarcare cu freon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incarcare cu freon

am avut probleme cu vito 111 din 2007 .adica a pierdut freonul.la service imi cereau 380 de ron,fara sa garanteze ca nu il pierde iar.
    Am vorbit cu un tip meserias in frigotehnie si mi-a pus el freon si ulei.merge super de atunci. va las nr lui de tel ,daca aveti nevoie vorbiti cu el .
    0764911670
    VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

Incarcare freon AUTO la domiciliul clientului 85 RON .
    Incarcare freon AUTO orice tip 85 RON ; verificare instalatie climatizare cu ultraviolete; curatare vaporizator de bacterii; completare ulei compresor; Disponibilitate in orice zi a saptamanii in Bucuresti si imprejurimi. Deplasarea la domiciliul clientului este absolut gratuita !Garantie asigurata !!! 0768.343.171

Comment

Incarcare freon AUTO ....

Serviciile se pun pe bursa sau se trimit prim PM!
      Incearca sa fii mai creativ!
      Last edited by adic95; 05-10-2010, 18:51 PM. Reason: spam

Comment

aceeasi problema cu clima o am si eu la vito.
        anul trecut nu dadea aer rece, am fost la un service unde cu o instalatie speciala a incarcat cu freon (ziceau ca nu mai avea decit vreo 100g din 500g) si nu am mai avut probleme tot anul.
        anul acesta, din nou, nu mai da aer rece.
        am fost din nou la acel service si dupa verificare au zis ca nu mai are deloc freon si trebuie incarcat, dar ca ar trebui sa schimb si radiatorul ca sigur e fisurat (au incarcat cu aer la 1,5bari si in 1/2 ora a scazut la 1,4 bari).
        radiatorul ala e cam scump... nu ar putea pierde prin alta parte? ma gindesc ca la un mercedes din 2006 sa trebuiasca deja schimbat radiatorul de clima??
        Vito 111 cdi

Comment

Aceiasi problema o am si eu la vito din 2007 , nu mai da aer rece de loc , nu stiu inca daca imi pierde freon sau nu dar o sa ma duc la un service sa ma interesez sa incarc cu freon .

Comment

Pe an orice instalatie de climatizare auto pierde undeva la 10% din cantitatea de freon.De aceea se recomanda schimbul freonului la 2 ani.Ionutrsu , depinde cand a fost inlocuit ultima data , nu e neaparat sa fie problema.

Comment

Eu cand am incarcat cu freon (la o alta masina) inainte am verificat instalatia... procesul a fost cam asa: se conecteaza instalatia masinii la butelii si se tine in presiune.. apoi cu un dispozitiv te plimbi de a lungul tevilor si a radiatorului pe a depista eventualele pierderi.. daca acestea exista si sunt considerebile nu are rost sa ti mai incarci aceasta verificare am facut o la un nene care lucra la un atelier de frigidere si am fost f multumit
              Mercedes - Vito 115 CDI - WDF63970313329457

Comment

Eu cand am facut incarcarea , intai a verificat daca exista scurgeri , in total procesul asta a durat cam jumatate de ora , s-a realizat prin vidarea instalatiei.Dupa jumate de ora neexistand pierderi a urmat incarcarea propriu-zisa.

Comment

Originally posted by viviserifu View Post
                  am avut probleme cu vito 111 din 2007 .adica a pierdut freonul.la service imi cereau 380 de ron,fara sa garanteze ca nu il pierde iar.
                  Am vorbit cu un tip meserias in frigotehnie si mi-a pus el freon si ulei.merge super de atunci. va las nr lui de tel ,daca aveti nevoie vorbiti cu el .
                  0764911670
                  Last edited by adic95; 05-10-2010, 18:52 PM. Reason: spam

Comment

Last edited by adic95; 05-10-2010, 18:52 PM. Reason: spam

Comment

Va salut! Am un MB Vito din 2003 (modelu vechi) si pana acum 3 zile, mergea perfect aeru conditionat, care se simtea cand cupla compresorul. Acum cand pun AC-ul, nu mai cupleaza compresorul. Releul de pe panoul de comanda se aude (se aude un click), deci comanda o da, acum mai exista un alt releu care comanda acest compresor de AC? Sau vreun contact oxidat? M-am uitat pe firul care duce catre compresor pt cuplarea lui si vine de-a intregul, deci ma gandesc ca nu are vreo mufa sa fie oxidata. A mai patit cineva asa ceva ? Mentionez ca instalatia a fost incarcata cu 900g de freon in vara asta, deci nu e vorba de pierdere, ci nu cupleaza compresorul. Va multumesc !

Comment

Nu ma poate ajute nimeni cu problema mea va rog ?

Comment

apasa pe ventilul de incarcare. vezi daca mai ai freon in instaletie. se cam oxideaza radiatorul in partea de jos si apar pierderi. fara freon in instalatie nu cupleaza compresorul

Comment

Ai avut dreptate, multumesc pentru sfat. Am apasat pe ventilul de pe tur (teava subtire) si a fasait 1 secunda dupa care nu a mai fasait deloc, deci inseamna ca sunt pierderi, de-aia nu mergea aerul conditionat....

Comment

Da, si inseamna ca au fost pierderi, acum e gol...
                              Du-te sa puna aparatul pe instalatie sa o presurizeze. Daca pierde presiune nici nu te mai chinui sa pui freon, vezi pe unde pierde. Daca nu, umple-o cu freon si solutie de contrast sa vezi pe unde pleaca in atmosfera.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF