Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum pornesc sirocoul?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cum pornesc sirocoul?

    salut, va rog sa-mi spuneti daca stiti cum pornesc sirocoul la masina respectiv un 108 cdi din 2001 fara A/C.

    cum, ce si cat trebuie sa apas pe bord


    multam

  • #2
    Salut,
    la mine Vito din 2002 fara ac,procedez in felul urmator:cu motorul pornit ventilatorul de la incalzire pe oricare dintre cele 4 trepte,robinetul de la incalzire pe deschis apas butonul din dreapta cel rotund unde ar trebui sa fie si ac.Imediat dupa acctionarea acestuia se aprinde un led rosu in interiorul lui.Dupa citeva secunde de la aceste operatiuni incepe sa se auda un fluierat sub masina ce ia amploare odata cu trecerea timpului dar se opreste odata ce temperatura motorului ajunge la 70 grade celsius.

    Comment


    • #3
      Mersi, am inteles dar vreu sa stiu daca pot sa-l fac sa mearga si cu motorul oprit. De ex: daca stau cu masina pe undeva sa pot regla sirocoul sa-mi bage caldura si fara motor din ora in ora sau ceva de genu, am auzit ca se poate dar nu stiu cum, am o carte la masina da nu zice nimic despre asta.
      Apropo carte tehnica ptr. Vito 108 cdi 2001 in romana sau engleza nu are nimeni?

      Va multumesc

      Comment


      • #4
        Scuze ca scriu tot pe bucati, dar am mai auzit ca trebuie sa ai minim 15 litri de motorina ca sa porneasca si ca trebuie tinut butonul din dreapta (unde ii si AC la unele) apasat aproximativ vreo 2-3-4 secunde.

        Va multumesc

        Comment


        • #5
          Sunt 2 tipuri de incalzire (siroco):una stationara , la care ai si telecomada pentru pornirea ei cand nu esti in masina(de ex esti in casa) si un alt tip care se numeste incalzire suplimentara(pe mobile ca dotare se numeste auxiliary heating).Prima din ele mai are in interiorul masinii un panou de contro de unde poti seta temperatura , durata pornirii etc.Cea din urma nu merge decat cu motorul pornit , si se porneste simplu de la un buton de langa cel de A/C.Intr-adevar cea stationara daca este pronita se opreste singura cand in rezervor mai sunt 15 l motorina sau cand tensiunea bateriei scade sub nu mai stiu ce voltaj(daca valorile anterior mentionate sunt sub limita acesta nu porneste).

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF