Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercede Vito 109 Cdi -2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercede Vito 109 Cdi -2007

Salut tuturor !
    In sfarsit dupa 3 luni a venit si masina
    Am luat modelul lang cu 3 locuri in fata.
    in spate spatiu de incarcat
    culoarea e rosu rubin
    sunt ff. incantat de ea, cu A-ul nu am mai circulat de 2 saptamani de cand a venit Vito-ul
    Consum 12 - 13 in oras si 8,8 la drum intins dar cu 150 la ora caci trebiua sa ajung la fabrica repede .
    In viteza a 6-a la 2600 ture merge cam cu 120 .
    Sotia e bucuroasa ca a ramas sa conduca numai ea A-ul , eu sunt bucuros ca ma sa ma misc cu o masina cu care imi pot face treba cu ea.
    Am pus optiuni : aer cond - varianta lang- bare longitudinale - radio CD - usi spate cu dschidere 180 - perete tabla despartitor cu geam - volan si schimbator in piele ( aditional : covorase si bare transversale inca 752 roni cu TAV de la repr )
    Ca pret a ajuns 24000 cu TVA
    Astept impresiile si comentariile voastre.
    Cu stima CFC
    Attached Files
    Last edited by cfc_design; 10-28-2007, 14:05 PM.

frumos.Si eu intentionez sa-mi vand vito 2002 si sa iau unu ca al tau da cu locuri 8+1.Motorul de 2200, 110 cdi, mi se pare un pic cam mic, dar ma descurc foarte bine cu el.Mi-ar placea macar 130 cp.

Comment

Si eu am achizitionat acum 3 luni un MercedesVito 109 CDI 7+1din 2006 si spun cu mana pe inima ca e perfect.Nu am nimic ce sa reprosez la masina asta,e ideala.
      Spuneti-mi totusi un lucru:la cati km trebuie facute primele revizii.A mea are 28 000 km

Comment

Imi place masina,s-o stapanesti sanatos!
        Vito este o masina cu care poti face bani,nu doar consuma.
        Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

saluti din nou tuturor
          revizile le faci la 30.000km
          cel utin asta imi arat in bord
          i-am mai laut bare transversale si covorase originale
          in spate am pus o mocheta si mai tot timpul e curat in interior
          pacat cu vremea asta ca trebuie sa o spal de 3 ore pe saptamana
          consumul s-a stabilizat unveva la 12 -13 in oras 8 in afara si 10 mixt
          la ce dihanie e, zic ca e rezonabil..
          a...
          imi tot aparea chek engine-ul
          la diagnotic era vb de senzorul de la turbina care analizeaza aerul din exterior
          am dat jos senzorul, o mica atentie la baeti si s-a schimbat instat pe garantie
          chiar baietii de la reprez au fost super, ca eu m-am dus la ghici fara programare, fara acte, fara nimic la mine .
          motorul incepe sa sune din ce in ce mai bine..
          acus o duc in bucuresti la un prieten ce face polish-ari profesionale cu tot felul de ceruri
          cam asta e..
          ma bate un gand in toamna daca stau bine cu banutii de unGL 320
          voi ce spuneti ..
          cu stima Florin

Comment

salut si eu
            cfc_design, felicitari pt. masina. am citit "problemuta" despre care scriai mai sus si care m-a pus pe ginduri...
            am si eu un vito 111CDi din 2006, si iarna aceasta, in noptile cind temperatura scadea sub -9 grade (s-a intimplat de 2 ori), dimineata imi raminea aprins beculetul acela de "check engine" (diagnose motor, cum e in cartea mea, in germana). efectul era ca motorul nu se mai tura peste 3000 de ture si evident, greu ajungeam la 80km/ora ca sa nu mai zic de depasirea acestei viteze...
            de fiecare data, am rezolvat problema prin reprezentanta, in sensul ca prin computer au facut nu stiu ce curatire a filtrului de particule (euro 4) si au stins becul.
            Vito 111 cdi

Comment

Originally posted by cfc_design View Post
              Salut tuturor !
              In sfarsit dupa 3 luni a venit si masina
              Am luat modelul lang cu 3 locuri in fata.
              in spate spatiu de incarcat
              culoarea e rosu rubin
              sunt ff. incantat de ea, cu A-ul nu am mai circulat de 2 saptamani de cand a venit Vito-ul
              Consum 12 - 13 in oras si 8,8 la drum intins dar cu 150 la ora caci trebiua sa ajung la fabrica repede .
              In viteza a 6-a la 2600 ture merge cam cu 120 .
              Sotia e bucuroasa ca a ramas sa conduca numai ea A-ul , eu sunt bucuros ca ma sa ma misc cu o masina cu care imi pot face treba cu ea.
              Am pus optiuni : aer cond - varianta lang- bare longitudinale - radio CD - usi spate cu dschidere 180 - perete tabla despartitor cu geam - volan si schimbator in piele ( aditional : covorase si bare transversale inca 752 roni cu TAV de la repr )
              Ca pret a ajuns 24000 cu TVA
              Astept impresiile si comentariile voastre.
              Cu stima CFC
              pentru inca 900 euro eu las fi luat extralang cel de 3430 ampatament nu se stie cand ai nevoie
              in rest numai de bine chiar multa lume zice ca noul model ar fi mai reusit ca vechiul vito !

Comment

becul aprins check enigine

salut tuturor
                din cate am inteles cu beculetul aprins la check engine cauzele pot fi multiple cand se aprinde si numai o diagniza poate spune ce este ..
                in cazul meu a fost senzorul de aer, de la turbina a intrat apa n el apoi de la inghet i s-au rupt pinii si nu a mai transmis datele.
                l-am vazut si eu cum arata sii intradevar asa era
                pentru prietenul de mai sus : intra-adevar daca mai puneam 900 pentru extralung, 1500 cutia automata inca 1500 perna de aer si tot asa ...
                deja masina face tot mai multe curse spre B are deja 18000 km si consumul s-a stabilizat undeva la 12
                am gasit-o zgariata pe partea drepta aripa, portiera si aripa spate toate pe drepta
                Ma cheama sa rezolve pe miercuri sau joi la repr sper ca in 2 zile sa o vopseasca.
                deja saptamana asta pun camere video, 2 buc cu vedere unde le parchez si inca 2 in spate si cu posibilitatea sa le vad si pe net
                daca il prind pe ala ii rup capu si mainile, apoi chem poltia sau nu o mai chem deloc ..
                A-ul din 2005 al sotiei merge si el ff bine, sper sa vedem de un R 280 4 M prin toamna.
                Nu mai vreau Gl , e prea mare nu am ce face cu el, rul mi se pare super ..
                hai ca mai vb baetii
                numai bine
                cu respect CFC

Comment

salut baieti....am o mare problema...ieri am relizat ca la masinutza mea nu mai merg stergatoarele deloc......nici in treapta 1,2sau 3
                  mergea doar daca dadeam jetul de apa de parpriz...atata tot!
                  era sa fac accident din cauza asta ....in fine....peripetii.....Am fost la un service si cand mi-a scos afara maneta cu problema mi-a spus ca e stricata si ca imi trebuie alta dar ei nu au si se aduc numai pe comanda....intrebarea mea e daca aveti idee cam cat ar trebui sa coste o maneta din aia....sau care e denumirea ei ca sa o caut eu pe net..Mersi mult baieti

Comment

Cred ca se numeste bloc lumini. Cred ca e si cu maneta farurilor.Am vazut multe anunturi pe net de genu.

Comment

frumoasa masina , trebuie sa scoata bani frumosi sa se merite sa iei nou vito si sa il folosesti in Romania , eu am luat din Germania unul extralung de persoane tot sa il bag la treaba dar socotelile nu mi-au iesit sa pot sa se merite sa iau unul nou ..
                      sa il porti sanatos si la cat mai putine incidente

Comment

Salut masina e extrem de frumoasa dar intrebarea mea este ce cari cu ea? Ca la asa frumusete eu nu as cara nimic.

Comment

Salut salut
                          Referitor la stergatoare maneta costa 380 lei pe original ( nu se gaseste pe aftermarket )
                          Am si eu aceeasi problema la un Vito 111 cdi din 2006 .

Comment

Buna ziua
                            Salutare la toti membri forumului .
                            Nu am mai postat de mult din lipsa de timp .
                            Am aceiasi masina si am ajuns la 207.000 km
                            Dupa cum se vede si din semnatura am adaugat aftermarket un sistem multimedia complet ( camera spate, net, DVD, navi, etc .
                            Dar nu de asta postez acum :
                            Pe la 205.ooo km observ o vibratie in relanti si un zgomot suspect undeva de dedesubt dupa viteza de 75 km / h si mai ales cand masina era in frana de motor . Mai merg cu ea 2000 km si din lipsa de timp nu o duc la mecanic . Ieri fac programare , urcam masina pe elevator si mecanicul imi da vestea din vinerea neagra : crucile cardanice 2 + 3 si rulmentul de la grup .
                            Comand piesele : ax cardanic complet, filtrele toate + 10 l ulei 5w-30 ESP , rolele intinzatoare , cureaua angrenaje , bieletele antiruliu + BBS-urile si un releu de incarcare ca si asta s-a dus intre timp .
                            Total 8100 ron cu TVA din care 6000 numai axul cardanic .
                            Am inteles ca ar fi un nene la noi in Iasi care reconditioneaza crucile cardnice , dar din cate am inteles duar se amana inevitabilul .
                            Miercuri sosesc piesele....asta e la cat merg cu ea pe saptamana ( 1300-1500 km ) .
                            Consumbilele ( 2100 ron ) nu mi s-au parut mult, mi se pare exagerat axul cardanic .
                            In rest numai de bine .
                            Va salut pe toti !
                            Last edited by cfc_design; 03-23-2013, 13:26 PM.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF