Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Carlig remorcare mercedes vito 112 cdi w638

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carlig remorcare mercedes vito 112 cdi w638

Buna
    Am si eu o dilema cu carligul de remorcare la vito 112 cdi model w638
    Carligul este montat din fabrica(cred) dar in actele de franta nu spune masa maxima autorizata pentru carlig, am auzit ca difera intre 1500-2000 kg(depinde de competenta rar) si mi se pare cam putinel avand in vedere ca la land rover freelander am 2000 kg(masa masinii 1500 kg si 98 cp)
    Platformele sunt de 2000 kg si 2700 kg
    Daca ma poate ajuta cineva cu cateva date de pe un certificat de ro ca sa stiu cand ajung cu masina la rar poate trebuie sa "imping" ceva la baieti sa-mi treaca mai mult(gen 2000 si nu 1500)
    Multumesc anticipat si sarbatori fericite tuturor

Doua toane pe carlig la remorca dotata cu frana, fara frana 750kg max!

Comment

Originally posted by kasii View Post
      Doua toane pe carlig la remorca dotata cu frana, fara frana 750kg max!
      Multam pentru raspuns!

Comment

E cum a zis kasii

La orice vito cu motor cdi e 2000 kg maximul tractabil
        La 108d simplu, fara turbo e 1500 kg.

Dar ca idee, Vito are 2600 kg masa maxima deci nu ar putea tracta o platforma de 2700 kg pentru ca regula de baza la tractat e ca nu poti tracta o remorca mai grea decat masina(vorbim de mase maxime autorizate)

Comment

Legal nu este voie dar practic nu este nici o problema,am pus un opel vivaro de 1,8 tone+platforma 520 kg si masina mergea foarte bine(cu reprize de 130 km/h)
          Luni sunt programat la RAR,sper sa iasa euro 3 si sa-mi treaca 2000 kg pe carlig

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF