Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reprezentanta serioasa!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reprezentanta serioasa!

Buna Ziua tuturor. Unde as putea gasi o reprezentanta(MERCEDES) serioasa sau PROFI, in aceasta tara minunata? Ma refer aici la costuri decente si la mecanici priceputi si cu bun simt. Pun aceasta intrebare deoarece , cei de la CASA AUTO m-au dezamagit la ultima mea vizita pe la ei. Cu respect!

Buna intrebare... Costurile-s cam la fel peste tot, ramane suspensia "mecanicilor"...
    La Casa Auto Expozitiei, dupa ce-am reparat portbagajul, la vreo 2 luni, am constatat ca nu se incuie (ma mir ca nu mi-a dormit nimeni in portbagaj), am revenit la ei, l-au reparat INSA "domne, ai umblat acolo, ca alea nu-s suruburile noastre!". Ce sa mai zici la faza asta...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Buna ziua.

Sunteti interesat doar de partea de service?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Incearca si la Autoklass Sud , dar sa insisti sa stai langa masina , costurile nu ar trebui sa difere foarte mult.

Comment

O sa incerc si la autoklass sud. Daca stie cineva o reprezentanta si in tara nu m-ar deranja.Adica sunt dispus sa fac ceva km , dar sa fiu multumit de lucrare. Pana la urma o sa merg la reprezentanta din szeget(hu) ca am auzit doar pareri de BINE.

Comment

Aceeasi sugestie: Szeged RULEZZ. O sa fii foarte multumit, indiferent de km care ii faci pana acolo!

Comment

Pot de asemenea sa-i recomand cu incredere pe cei de la Szeged, dar totusi sunt curios ce neplaceri ti-au produs cei de la Casa Auto. Eu n-am avut experiente negative cu ei...

Comment

La ultima revizie mi-au schimbat uleiul(mobil) care-l aveam in motor cu un ulei shel,fara sa ma intrebe.Noroc ca m-am uitat pe factura atent si am observat.Asa ceva nu se face plus ca factura s-a marit cu vreo 500 ron fata de cea precedenta, adica la aceeasi revizie la interval de 4 luni. Este JENANT !!!

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF