Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tot problema cu rugina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tot problema cu rugina

Am o mica intrebare pe unde intra apa in spate la haion si se scurge in masina cand ploua?Nu se vede nimic pe la cheder.
    Last edited by oli micle; 11-03-2012, 17:58 PM.

Si mie imi intra dar nu cand ploua ci cand spal masina la spalatorie cu presiune si chederul e bun .

stima
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

La cheder e problema,dar nu pe partea unde etanseaza cu haionul ci in cantul caroseriei.In colturile de sus daca o sa va uitati de deasupra de pe cupola cu haionul deschis o sa observati chederul care e largit unde se prinde pe caroserie.Deci apa se scurge prin canal intre caroserie si cheder nu intre cheder si haion.Problema o rezolvati cu un cheder nou sau la fel cum am rezolvat-o si eu, romaneste.Am dat chederul jos de tot,am umplut canalul cu silicon de calitate (pentru garnituri nu sanitar)apoi am montat chederul la locul lui.M-am ajutat de un ciocan de cauciuc.Sper sa va fi fost de folos.

Comment

Am sa studiez luni chederul ala sa vad care e buba .
        Oricum sfatul e bun , merci
        Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Multumesc,am sa rezolv problema cu silicon!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF