Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inmatriculare V220 autoutilitara!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inmatriculare V220 autoutilitara!!

Salut!
    A inmatriculat cineva vreun V-classe 5+1 locuri autoutiliara, provenienta Olanda?S-au intampinat ceva probleme la RAR cu omologarea?

Da,am inmatriculat un Vito,nu din Olanda ci din Irlanda,dar asta nu cred ca este important.Trebuie sa ai montat panoul despartitor din spatele pasagerilor si daca e posibil sa fie original.In rest totul e ca la o inmatriculare obisnuita.

Comment

Merci pentru raspuns.Masina e modificata din Olanda cu panou cu geam totul bine facut.Am intrebat deoarece am fost la RAR si nu ii aparea nici un cod de omologare si a zis ca trebuie sa trimita la Bucuresti sa imi genereze ei un cod.

Comment

Te mai costa omologarea vreo 400 RON.
        Trebuie neaparat sa ai centuri la locurile din spate.
        Peretele despartitor sa fie bine fixat.

Comment

Am platit deja 840 ron RAR-ul cred ca e inclusa in acest pret si omologarea.
          Precizez ca masina nu e modificata in Romania,are si centuri de siguranta in spate iar panoul are ranforsare metalica e chiar prea bine fixat

Comment

E riscant.
            Si a mea e de olanda.
            Utilitara in actele de olanda.
            Separata original.cu geamul spate scos inspre afara.
            Si pe motiv ca e pe perne de aer.clima.piele si autoturism iesit din fabrica
            au propuso turism.deci 14000lei taxa.dupa scandalul de rigoare a iesit.....utilitara cu 1200lei taxa.
            Ai masina prezentata la topikul dedicat.
            Bafta

Comment

Sa inteleg ca tie la inceput ti-au trecut-o autoturism?
              Eu maine ma duc la RAR sa-mi ridic actele m-au sunat azi,sunt curios ce curiozitati o sa mai am si eu.
              Cum ai procedat sa ti-o treaca totusi autoutilitara?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF