Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Recarosare V-Class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Recarosare V-Class

    Salut,

    Vreau si eu sa imi "tunez" un clasa V si anume in loc de scaunele din spate sa pun un pat si 2 scaune care se rotesc. De asemenea as vrea sa mai pun unele accesorii necesare pentru calatorii mai lungi impreuna cu copiii.

    Credeti ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi sau firme care se ocupa de recarosari?

    Puteti totusi sa ma ajutati si pe mine?
    Am tot citit prin acest forum, ma gandeam ca poate gasesc ceva legat de van-uri. Stiu ca e cool sa ai un mertz sport, puternic sau o limuzina, dar cred ca si un van poate fi cool.
    Ideea e ca as vrea sa imi cumpar unul, dar as vrea sa il amenajez intr-un anumit fel si de asta ma interesez sa vad daca se poate.
    As avea nevoie de ajutorul vostru pentru asta....
    Last edited by Danny_bb; 09-24-2007, 22:27 PM.

  • #2
    Salut, au existat fabricate pe linia de productie asemenea modele de vacanta , voi cauta niste poze sa iti trimit dar pana una alta cel mai indicat este sa vizitezi o firma care carosari pt masini de vacanta sa ii intrebi daca iti pot creea niste echipamente pt masinuta ta

    Comment


    • #3
      Am vazut ceva asemanator la niste VW Caravelle. Am cautat pe net niste firme care se ocupa cu recarosari dar nu am gasit mai nimic.

      Sunt curios daca este vreo diferenta intre Vito si V-Class?
      Am download-at un manual de vito, l-am gasit cautand prin forum. Ma gandeam ca poate gasesc ceva pe acolo legat de modelele astea mai de "vacanta" dar nu am gasit nici un model sau nivel de echipare care sa indice asta.

      Eu inca mai caut solutii pe net deoacamdata. Vreau sa gasesc cat mai multe informatii si apoi sa o iau la picior sa vad cat ma costa.

      De aceea sunt dechis la orice informatie digitala deocamdata.

      Comment


      • #4
        v class

        Poti posta ceva imagini cu masinuta ?

        Comment


        • #5
          Cred ca te pot ajuta...... sau cel putin vreau sa te ajut.
          Ma gasesti la 0722 61 49 39 - Razvan.

          Comment


          • #6
            V Class

            Shark,

            Inca nu am cumparat-o. Vreau sa imi cumpar un V Class si sa il transform dupa cum am spus. Ideea e ca as vrea sa stiu daca se poate transforma asa si daca asta implica si ceva omologari in plus pe la RAR si bineinteles cam cat ar costa asta.

            Daca ma incadrez intr-o suma destul de rezonabila cu aceste modificari atunci mai mult ca sigur ca voi cumpara una. Ma intereseaza sa o fac cat mai confortabila pentru sotie si un copil mai mic, pentru calatorii mai lungi. Dupa ce ii fac partea cu comfortul voi umbla un pic si la aspect sa fie mai "ochioasa", dar familia e pe primul plan.

            Din ce am vazut as cumpara un V220CDI Fashion cu 6 locuri.
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Depinde ce anume vrei sa faci in ea.
              Te inteleg ptr ca si eu am cam aceeasi problema, si eu am 2 copiii pe ca-i car dupa mine prin tzara si e cam greu cu W124. In concediul asta am facut peste 2000km cu W124 + rulota!
              Am vazut ca esti din Bucuresti si d-aia am zis sa ma suni, ne putem intalni si discutam ptr ca e cam mult de scris.
              Asa in mare, pot sa-tzi spun ca acum 13 ani imi luam autorulota MB 406 cu absolut tot confortul (cu exceptia A/C). Inainte s-a 'ingrop' am luat absolut tot ce se poate lua de pe ea.
              Pe urma, am avut un VW T2 pe care mi l-am modificat, pat ptr noi si pat suspendat ptr copiii (erau mici atunci), ptr ca masina era puturoasa si conduceam noaptea.
              Acum am o rulota cu care plec cat de des pot.
              Cam asta. Daca vrei sa discutam... cu placere. Sau poate ne vedem la o intalnire MB. Chiar daca nu ai MB esti bine venit!
              Bafta la achizitzie si spor la modificari

              Comment


              • #8
                Originally posted by Tesok
                Nu era chiar asa de mare problema precum am mi-a descris mecanici sa rezolvat problema usor.Cu bani multi desigur.
                Acusica am nevoie de sfatul vostru de o alta problema : motorul merge si trage perfect dar cite o data repet cite o data nu stiu din ce cauza sau ce determina turometrul imi indica ca turatile nu depasesc 3000 parca ar fii limitat la 3000.Opresc motorul dau trei ambreaje si repornesc motorul totul este ok.
                daca esti parcat cu motorul pornit poti trece de 2800,2900 de ture?
                Nici vito-ul meu.am mai intrebat pe altii de ce la care am primit raspuns:e un senzor pe cv care blocheaza acceleratiile accidentale.daca nu se misca roata nu se accelereaza.
                Asta ar fi o varianta.o alta ar fi acel contact electrovacuumatic care e prins de caroserie deasupra debitmetrului cu dibluri de plastic si care are o mufa electrica ce intra in el si in partea de jos un furtunas subtire din cauciuc.ori e defect senzorul ori e ceva in neregula cu vacuumul de pe furtunas

                Originally posted by florineasca
                Mai oameni buni. Voi nu vedeti ca ia-ti facut varza topicul omului? Ca ati luat-o pe aratura? Ce legatura e intre amenajarea unui interior si schimbatul motoarelor si a injectoarelor?

                Tesok. Cand mai ai probleme de genul asta, deschide-ti frate un topic separat, nu da buzna unde-ti casuneaza tie.
                Ia reveniti voi la discutia de baza pana nu ne suparam mai tare.
                Scuze,ne-a luat valul
                Last edited by doktor4carz; 08-01-2008, 08:28 AM.

                Comment


                • #9
                  la vacuum e problema....

                  Comment


                  • #10
                    Colegul meu va roaga sa incheiatzi, dar in ciuda acestui fapt continuatzi s-o lalaitzi aiurea... Nici o problema, ban o saptamina. Eu nu stau sa ma rog de nimeni.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by daniel View Post
                      daca esti parcat cu motorul pornit poti trece de 2800,2900 de ture?
                      Nici vito-ul meu.am mai intrebat pe altii de ce la care am primit raspuns:e un senzor pe cv care blocheaza acceleratiile accidentale.daca nu se misca roata nu se accelereaza.
                      Asta ar fi o varianta.o alta ar fi acel contact electrovacuumatic care e prins de caroserie deasupra debitmetrului cu dibluri de plastic si care are o mufa electrica ce intra in el si in partea de jos un furtunas subtire din cauciuc.ori e defect senzorul ori e ceva in neregula cu vacuumul de pe furtunas



                      Scuze,ne-a luat valul
                      Nu te supara dar nu stiam cum sa vorbesc cu oameni am cautat pe google asa am ajuns aici am vazut acest topic si aici am scris in speranta ca aici sunt oameni destepti.Nu stiu cum sa fac un topic despre problemele mele.
                      Dar vad ca doctor4cars mai bine da ban si amenintari in loc sa ajute oameni.frumos ce sa zic.

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF