Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sprinter 318 CDI 2007 mentenanta preventiva

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sprinter 318 CDI 2007 mentenanta preventiva

  Buna ziua forum.

  Am luat 318-le! Am schimbat uleiul si filtrele. Si am plecat imediat la drum.
  2000 de km mai tarziu...
  Are ceva pierderi de ulei sub masina si mecanicul mi-a zis ca trebuie schimbat epuratorul, ceea ce urmeaza maine. Pe langa filtru epurator, schiimb si piesa asta 642 010 17 91 (Furtun cu valva (supapa) epurare gaze) ca e furtunul cam obturat.
  Si mai am in plan sa cumpar si instalez o camera pentru mers inapoi.
  Va merge apoi si la tinichigerie pentru ceva rugina si zgarieturi.

  Iar mai apoi va fi transformat in campervan. Pot sa detaliez daca e cineva interesat.

  Intrebare: pe langa filtre, ulei si piese defecte, ce ar trebui sa mai am in vedere pentru inlocuire preventiva? In ideea sa am cat mai putine probleme neasteptate. Are 387 000 km. • #2
  Am ajuns la mecanic (altul, o recomandare) sa schimb epuratorul. Dar mecanicul a vrut sa verifice si el si sa vada cu ochii lui pe unde pierde ulei. Supriza: nu e de la epurator ci de la garniturile termoflotului. Si zice mecanicul ca e o problema cunoscuta la acest motor.

  L-am mai rugat apoi sa se uite si dupa alte probleme. El s-a uitat si nu s-a uitat degeaba! Urmeaza sa inlocuiesc:

  Garnituri Etanșare radiator răcire ulei motor(termoflot)
  Garnitura suport filtru ulei motor
  Garnitura Etanșare turbina /Brat intermediar suport
  Garnitura Etanșare Brat intermediar /carter
  Amortizoare suspensie fata
  Simering diferențial spate legătură cardan
  Ulei diferențial
  Tampon cutie viteze
  Bielete antiruliu fata
  Saboti frână spate
  Tobă finala

  Comment


  • #3
   Salut!Ca si un sfat de la un pasionat de campere cauta sa ai mecanica bine pusa la punct mai ales daca planuiesti sa tii masina si sa faci drumuri mai lungi.Si tot preventiv inainte sa te arunci la un drum mai lung fa cateva iesiri de weekend in zona ta si vezi cum se comporta masina.Totodata verifica bine alternator, electromotor (astea le poti chiar reviziona foarte ieftin), verifica bine toate rolele , pompa de apa si cureaua de accesorii.
   Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

   Comment


   • #4
    Update. Conversia e gata. Dupa toate reparatiile mentionate si dupa conversie, merge foarte bine si trage mai bine ca inainte. Oare trage acum mai bine pentru ca e mai greu pe spate? Am ajuns putin peste 3000 kg cu tot cu pasageri si bagaje. Consum 12% in medie.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF