Va salut.
Am un sprinter 312 din 2000 si nu trage cum ar trebui,viteza maxim 100 la ora.
Modelul este carosata cu paravant si nu miar trebui mai mult de 100 la ora dar urca greu pana la 100 la ora si trebuie sa stau cu pedala la maxim ca sa merg cu o suta.
Am pus tester si nu da nici o eroare,injectorul cu fir functioneaza.
Am mai auzit ca din pompa de injectie e un senzor care numai trimite informatii corecte la calculator si de acolo ar fi asa puturoasa.
Masina trece de 3000 de ture si pe loc si in sarcina.
Iam anulat si catalizatorul si tot asa merge.
Acum vreo 5 luni am chemat pe cineva care se pricepe la modelul asta si mia reglat pompa cu ceas comparator,dar tot nu merge cum ar trebui sa traga un 312.
Daca poate cineva sa ma indrume la un meserias in zona moldovei ca re sa cunoasca problema si sa ma rezolve.
Multumesc si o zi buna la toti!!
Am un sprinter 312 din 2000 si nu trage cum ar trebui,viteza maxim 100 la ora.
Modelul este carosata cu paravant si nu miar trebui mai mult de 100 la ora dar urca greu pana la 100 la ora si trebuie sa stau cu pedala la maxim ca sa merg cu o suta.
Am pus tester si nu da nici o eroare,injectorul cu fir functioneaza.
Am mai auzit ca din pompa de injectie e un senzor care numai trimite informatii corecte la calculator si de acolo ar fi asa puturoasa.
Masina trece de 3000 de ture si pe loc si in sarcina.
Iam anulat si catalizatorul si tot asa merge.
Acum vreo 5 luni am chemat pe cineva care se pricepe la modelul asta si mia reglat pompa cu ceas comparator,dar tot nu merge cum ar trebui sa traga un 312.
Daca poate cineva sa ma indrume la un meserias in zona moldovei ca re sa cunoasca problema si sa ma rezolve.
Multumesc si o zi buna la toti!!