Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat achizitie ML350

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie ML350

Salutare ! Doresc sa achizitionez un Mercedes ML350 (2015) si vreau sa stiu ce optiuni sa urmaresc la modelul respectiv...adica must have (ILS , Distronic.. ) Detin un buget de 45 000 si as prefera sa l achiztionez sub 30 000 km. O intrebare : Exista mai multe variante de navigatie ? Am observat ca unele au display ul mai mic sau asa pare din poza.
    Multumesc !

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Asa in mare : suspensie pneumatica , comand , camera video ,xenon

Comment

Distronic plus, ACTIVE CURVE SYSTEM, Piele Cognac, sistem 4x4 advanced. La banii astia cu siguranta vei gasi asa ceva. ML350 e un animal pe sosea.

Comment

Salut! Am si eu in vedere achizitia unui ML 350,an de fabricatie 2014/GLE 350 (coupe),stiu ca sunt caroserii diferite.Problema este ca nu gasesc nici un model SH in nuanta pearl beige.Stiu ca pe ML a fost optionala,doar ca,nu prea a fost comandata nuanta aceasta.Stiu ca exista 2 modele prin Cluj,un ML 63 AMG si un ML 350 care a fost si la vanzare,dar s-a vandut destul de rapid.Pe GLE nici macar nu au pus-o in paleta de culori.Daca totusi nu gasesc,credeti ca merita schimbata nuanta initiala cu una pearl beige?Ce cost implica aceasta operatiune?
        Ma interesa si daca exista probleme pe aceste motoare,eu inclin putin balanta spre GLE coupe fiind mai tineresc la caroserie,dar nu stiu ce si daca exista probleme.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF