Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Sfaturi achizitie ML250CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfaturi achizitie ML250CDI

  Salut! Sunt nou in lumea SUV-urilor si a Mercedes-urilor . As vrea sa imi iau un ML250CDI din 2012-2013, dar am auzit ca au ceva probleme cu motoarele. Vreau sa stiu urmatoarele lucruri:
  -cum sta cu fiabilitatea
  -daca ma poate ajuta in depasiri motorul
  -daca trebuie sa verific ceva in special cand o cumpar
  -ce dotari ma ajuta mult
  -cum se descurca in off-road
  Am nevoie de masina aceasta pentru putin offroad, stau pe un deal destul de abrupt si momentan neasfaltat, iar iarna se face patinoar pe aici si am nevoie de o masina inalta cu tractiune integrala. Pana acum am avut doar BMW-uri, dar a venit momentul sa trec la Mercedes-Benz.
  Daca imi puteti spune si cum se comporta masina in general, as fi recunoscator (nu am incredere in review-uri de pe site-uri mari). In special directia ma intereseaza (vin de pe un BMW 730 F01 care are o directie exagerat de grea) si fiabilitatea suspensiilor.

 • #2
  Am in familie un ml 250 blutec diesel 2013.
  Am avut placerea sa o conduc vreo 2000 km , ce sa-ti spun consum pe ruta Buc - Rm Valcea ( dealul negru ) , A1 , am reusit 6,7-7 l/100 km in conditiile in care am fugarit-o bine de tot.
  Frane foarte bune , excelent insonorizata( pe la 170 km /h e liniste ) , stabila pe viraje si cutia in S , pe Dealul Negru e o placere .
  Ca si fiabilitate , masina e cumparata de noua , are pana in 50.000km nu au fost probleme.
  Ca si puncte negative , masina e mare rau , daca nu ai camera /senzori cam nasol , a mancat cam repede anvelopele dar e normal avand in vedere masa masinii .
  Sfatul meu e : go for it , nu este submotorizata sub nici o forma , are un cuplu baban de 500Nm , e foarte confortabila la drum lung , agila .
  Last edited by b97dmt; 02-03-2017, 17:11 PM.
  https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

  Comment


  • #3
   Multumesc colegule. Excelent consumul de 7% pe dealurile alea. Mergand putin off-topic, pe dealul ala mi s-a rupt distributia la un VW Jetta nou nout (30k, si nici nu era masina mea, imprumutata din familie) acum 2 luni.
   Deci notez pe lista de dotari esentiale senzorii si camera pe spate.
   Apropo, eu nu am examinat prea bine (inca) un ML din 2012+. Oare este mai lat decat un S Klasse sau un seria 7? Sunt obisnuit cu proportiile acelea. Mai lung nu are cum sa fie.
   Imi poti spune si pe unde se fac reviziile si reparatiile la Mercedes? La reprezentanta la BMW am luat toate tepele posibile, mai ales la diagnostice.
   Si in legatura cu 4Matic, ai starea aia nasoala de tractiune fata cand mergi pe uscat? Nu am mai avut tractiune integrala activata permanent pe o masina.

   Comment


   • #4
    Referitor la 4 matic , ai senzatia aia de tren pe sine , care iti da o siguranta teribila .
    Senzatia pe care o ai la volan , mai ales ca stai mai sus fiind SUV , este ca sofezi un tanc .
    Eu nefiind fun suv , am privit masina asta ca ceva greoi care nu sta bine pe viraje , consum mare .....asta pana am condus-o .
    Service , iti recomand reprezentanta , sau ateliere specializate doar pe MB , eu in Bucuresti cunosc doar unul , in afara de dealeri.
    Acum ca si achizitie , verifica masina in baza de date de la MB , totul este online , nu exista caiet de service . Evita masinile care nu au istoric la reprezentanta .
    https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

    Comment


    • #5
     Ok. Impresii proprietar de ML250. Masina este ca un tanc. Pozitia de condus e foarte buna, foarte bine insonorizata si comfortabila la drum lung in combinatie cu AIRMATIC. Finisajele interioare sunt medii spre bune, mai ai mici greierasi prin tunelul median. Totul merge asa cum ai spera. Verifica daca masina a avut intrare in service pentru inlocuit injectoare gratuit de catre Mercedes. Motorul trage clar mult mai bine cu injectoarele de la BOSCH. Eu nu reusesc sa scot sub 7.5. Overall o masina agreabila si placuta pentru drumuri lungi. Un elefant in oras in schimb.
     Ca si optiuni ar fi minunat sa ai musai ILS, Airmatic si Distronic Plus. Eu nu regret nici o secunda ca am dat mai multi bani pe ele la achizitie.
     Motorul de 3 litri in varianta 350 este un animal la propriu. Masina castiga foarte multa elasticitate. Parerea mea este ca 250 este o alegere inspirata pentru ROMANIA.

     Comment


     • #6
      Multumesc colegilor. Incerc sa gasesc una cu AIRMATIC, stiu ca suspensiile pe aer fac toti banii. Imi doresc un 350, dar mai am o masina cu motor de 3l si chiar nu vreau sa dau 4000 lei impozit in total pe an. Mi-e teama doar sa nu fie puturoase 250-urile, prin video-uri de vede ca pe la 120km/h o apuca lenea.
      Fara ILS nu o cumpar, asta face tot aspectul exterior. O sa conduc una in curand, sa vad cum se misca.
      Sper sa am noroc cu injectoarele totusi.

      Comment


      • #7
       La astea blutec euro 6 ,nu mai ai treaba cu injectoarele.
       La 250 , asta e avantajul la impozit , vreo 700 lei .
       Mie mi s-a parut ca se "infige foarte bine " peste 120 km/h .
       https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

       Comment


       • #8
        Ma bucur ca nu aud nimic de probleme la cutie. Mai sunt totusi curios de scaune. Vad ca arata destul de interesant, nu seamana cu scaunele de pe alte masini. Sunt confortabile? Si cum este suportul lateral? Intr-un SUV ai mare nevoie de el. Desi nu cred ca exista Mercedes cu scaune enervante.

        Comment


        • #9
         Cu injectoarele nu ai treaba. Nea Tiriac ti le da gratis daca seria ta de sasiu e in actiune de service KDM.
         Masina mea euro6 blutec a schimbat injectoarele anul trecut. S-a trecut de la Delphi la Bosch cu retur.
         Masina merge bine pana la 140 km/h. Dupa accelereaza ceva mai greu. E totusi un SUV. Scaunele sunt foarte comfortabile si da au suport lateral. Bancheta din spate este Uber generoasa, aproape un pat ca latime, permite permite fara probleme un sezut comfortabil, se poate sta si pe spate cand situatia ( ) o cere.

         Comment


         • #10
          Deci stie sa faca si depasiri pe autostrada. Eu la orice masina, cel mai tare ma tem de lene. Am pentru zapada/gheata un VW Jetta de 1.2 benzina, mai puturoasa decat aia nu e nicio masina pe lumea asta. Daca pui 4 oameni in ea, isi da duhul.
          Mercedes au distributia pe curea, corect? Circula mitul ca si BMW au, dar ale mele erau pe lant toate si creau diverse probleme. Injectoarele nu sunt asa o problema mare, banuiesc ca la o problema ramai in drum in cel mai rau caz. Un lant de distributie intins si sarit iti impacheteaza motorul.
          M-al linistit si cu suportul lateral acum. Eu sunt ceva mai slabut si daca nu ma tine scaunul in brate, risc sa iau o avarie decisiva la cap intr-o curba mai stransa.
          De spatiul de pe bancheta nu cred ca o sa profit mult (nu imi place in public, ce sa zic ) dar m-am gandit sa o rabatez si sa arunc acolo o saltea de plaja (pe care o umflu cu pompa de la masina) pentru situatii neprevazute). Gasesc una cu SIROCOL si mi-am facut hotel.
          A scos-o cineva la off-road? Eu mai mult pentru asta o iau, si pentru 4Matic (ca ne ia prin surprindere iarna, stiti cum e). Am de mers vreo 200m pe off-road prin Cluj si n-as vrea sa simt ca se rupe masina la prima piatra (cum patesc acum). Cred ca nu are rost sa intreb de diferential blocabil, ca asa ceva nu se mai fabrica (ca doar era inutil, evident).

          Comment


          • #11
           In principiu stie. Insa depinde foarte mult ce asteptari ai tu de la masina. Totusi are cuplu 500nm si pana la urma asta te intereseaza. Nu o poti compara cu 7-ele tau care are un 6L si 300cmc. Inainte de el am avut un A6 3.0 tdi cu chiptunning. Masina aia era fabuloasa. Daca te astepti ca 250-ul sa traga ca un 3.0 vei avea parte de o supriza neplacuta. Masina trage bine dar nu este facuta pentru depasiri in ac de par. Mie unul mi-a impus un anumit stil de condus, mai elegant as putea spune si responsabil. Poti sa mergi si 200 cu ea nu e problema dar nu o poti compara cu o limuzina cu motor de 3.0 L diesel. Cred ca OM651 are pe lant distributia. Au fost rare situatiile in care s-a intamplat asa ceva si in general a fost vorba de masini cu multi km la bord. Depinde ce intelegi tu prin OFF-road. Vrei sa mergi la Gilau, Belis iarna..fara probleme. Dar repet e o masina de strada cu ceva veleitati OFF-road. In teste vei gasi foarte potenta ,are niste unghiuri de degajare foarte bune. Eu insa nu m-as aventura cu ea pe coclauri. Am un DUSTER de zi cu zi care mamanca tot .Suspensia te va surprinde placut, e mult mai comfortabila decat AUDI sau BMW. Pt un stil de mers elegant.nestresat, masina asta e ce trebuie. Altfel pt tot felul de cascadorii e ca un elefant pe sosea....asta e parerea mea. Acel diferential posibil sa il gasesti dar nu pe 250 ML ci pe 350 ML sau 250 GLE, 350 GLE.
           Eu am pe masina Airmatic, DistronicPlus,toate sistemele de siguranta, Sirocol. Nu imi pare rau nici un moment ca am cumparat-o. Dar nu am luat-o pentru viteza , ci pentru comfort si siguranta.

           Comment


           • #12
            Mercedes e pe lant.Nu sunt probleme ca la concurenta atat timp cat se respecta intervalele de service si se schimba in timp componentele predispuse la uzura!
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

            Comment


            • #13
             Distributia e pe lant , curea este doar la accesorii , se schimba la 50.000 km sau 5-6 ani, impreuna cu tot setul de role , vreo 1500 ron .
             https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

             Comment


             • #14
              Deci se schimba distributia la 50.000 km? Ciudat, pana acum le schimbam pe la 150k. E altfel la Mercedes?

              Comment


              • #15
               Distributia este pe lant , despre kitul de accesorii era vorba care nu se schimba nici ala la 50.000 km decat daca nu ai ce face cu banii .
               Honda.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF