Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme airmatic ml w164

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Buna. Sunt posesorul unui ML W164 și de câteva zile , dimineata găsesc masina lasata pe partea dreapta ambele roti. Aveți idee de unde vine problema? Banuiesc ca pernele de aer nu pot fi ... Erori pe airmatic am ceva referitoare la durata de umplere a rezervorului (e prea lunga ).

  Comment


  • #32
   Salut....exact pernele de aer sunt!!! Eroarea de pe airmatic vine tocmai de la faptul ca, compresorul merge de nebun și nu reușește sa umple pernele sparte...Dacă mai merge mult asa, o sa arzi și compresorul în cazul în care nu s-a întâmplat deja...
   Solutie: pernele de aer noi, eventual compresor....Stima.
   Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
   Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
   Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
   SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
   https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

   Comment


   • #33
    Ideea e ca nu tot timpul se lasă. Dacă e o perna dusa banuiesc ca ar trebui sa fie lasata doar pe roata respectiva.

    Comment


    • #34
     Pai, dacă o găsești lăsată pe dreapta tu ce crezi ca ar putea fi? Perna fata-spate dreapta!! Și dacă ai eroare ca timpul de umplere a rezervorului( acesta fiind perna în sine! ) este prea lung tu de ce crezi ca apare??? Pentru ca perna fiind dusa , compresorul muncește un timp mai lung pentru a încerca să o umple!! Asta facă ca acel compresor in loc sa lucreze un timp stabilit, lucrează mult mai mult!! Asta îl face sa se încălzească și în final sa cedeze!!! Asa ca, cu cât umbli mai mult cu aceasta problema, cu atât o sa fie mai scumpa reparația!! Stima.
     Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
     Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
     Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
     SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
     https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

     Comment


     • #35
      rezervorul de aer este separat de perne. compresorul baga aer in rezervor dupa care aerul este distribuit de grupul de valve catre perne. verifica intii rezervorul si grupul de valve sa nu aiba scurgeri - foarte rar se intimpla sa fie duse ambele perne de pe o parte deodata....

      Comment


      • #36
       Am verificat in mare. Am vazut o scurgere de aer la perna dreapta fata. Pare destul de mica scurgerea. Problema banuiesc ca vine din alta parte. Urmează sa verific și blocul de valve. Multumesc pentru informatii .

       Comment


       • #37
        Va salut,
        Am și eu o problema cu un ML 164 2006 anume deși pe tester nu am nici o eroare pernele nu se umfla iar după pornire apare “visit workshop”. 0 erori pe toate module.

        Comment


        • #38
         Buna ziua, am rezolvat era o perna pe spate sparta. Am înlocuit o cu una noua aftermarket și totul e Ok Insa nu mereu. Sunt zile in care o opresc și rămâne perfect la nivel și doua zile și sunt momemente in care o opresc ma dau jos și aud cum eliberează aerul ba pe spate ambele părți ba pe stânga spate. Totul este total aleatoriu fără vre o regula. Ce poate fi?

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF