Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme ML 270 cdi Masina nu dezvolta PUTERE

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme ML 270 cdi Masina nu dezvolta PUTERE

  Buna seara ! Supun atentiei dvs urmatorul caz: am un mercedes ML270cdi 2002 cutie automata. De cca 6 luni umblu pe la toti ,,mecanicii,, dar...fara rezulta.Masina nu dezvolta putere si schimba vitezele pe la 4.000turatii. Dimineata porneste la sfert de cheie,motorul toarce foarte bine. Am avut-o (11zile)la reprezentanta si....nimic. Pe testerul original nu da nici o eroare,turbo EGR injectoare evacuare admisie au fost verificate si rasverificate. Schimbat uleiul in cutie si filtrul .Accelerez cu pedala in blana si ajung la 70km/h in 300metri. Daca aveti vreo sugestie sau sunteti mai experimentati ,sunteti invitati sa ma sprijiniti cu idei . Va multumesc!

 • #2
  Eu am un C 270 CDI care avea aceleasi simptome si nu dadea nici o eroare - sfatul meu este sa schimbi regulatorul de vacuum (cred ca asa se cheama piesa - le mine e montata pe recipientul cu antigel) cu unul despre care stii in mod sigur ca e bun.

  Comment


  • #3
   salutare aceeasi problema am avut-o si eu la ml-ul meu tot 270 cdi facelift si la mine a fost de la pierderile de vacuum, avea fisurata membrana la servofrana si pierdea vacuum pe acolo.Verifica obligatoriu vacuumul si cu piciorul apasat pe frana.apropo tu ce consum ai la masina ? eu am cam 14 in orash si mi se pare cam mare si in afara consuma cam 10 litri la suta

   Comment


   • #4
    Nu trage motoru

    Am un ML 270CDI an 2004 si de azi dimineata motorul nu mai trage, pedala jos maxim si nimic. Are aprins becul de la licidul de racire tot de dimineata. Lichidul este putin peste nivelul normal. Pana azi masina mergea lejer cu 160 km/ h, azi nu am depasit 90. Poate fi turbina?

    Comment


    • #5
     Stie cineva unde pot face o diagnoza la ML W 163 in Cluj N.?

     Comment


     • #6
      Originally posted by MdEnt View Post
      Am un ML 270CDI an 2004 si de azi dimineata motorul nu mai trage, pedala jos maxim si nimic. Are aprins becul de la licidul de racire tot de dimineata. Lichidul este putin peste nivelul normal. Pana azi masina mergea lejer cu 160 km/ h, azi nu am depasit 90. Poate fi turbina?
      Azi mi s-a intamplat si mie sa numai traga masina,un ml270 si la fel mi s-a aprins si becul de nivel antigel,dar antigel este la nivel si masina nu trage.
      Cred e ceva de electric ca nu are treaba nivelul antigelului cu puterea masinii...

      Comment


      • #7
       Am rezolvat azi ,era o siguranta arsa,dar nu din panoul de sigurante,de langa ecu,era singura siguranta in acel loc

       Comment


       • #8
        Buna am și eu un Ml 270 2003 automatik și nu trage uneori dacă apăs pedala de acceleratie 2x ori una după alta mi se aprinde un bec in bord EPC ai se oprește și tot nu trage, cunoaște cineva problema ?

        Comment


        • #9
         Salutare...nu cunoaște nimeni problema...cel mai sigur, începe cu o diagnoza...vezi ce găsești și apoi mergi mai departe...cauta pe cineva cu un Star, nu diagnoza de telefon multimarca și mai ales pe cineva care știe ce sa facă cu un Star..
         Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
         Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
         Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
         SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
         https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF