Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pornire motor din telecomanda

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pornire motor din telecomanda

    Salutare ... as vrea sa pun si eu pe masina alarma cu pornire de motor dar nu stiu daca merge ... are pus cineva pe masina o astfel de alarma ? si la motoarele diesel o merge , banuiesc ca nu ar mai face chekul sau il face ? Va rog sa ma sfaturiti si pe mine cum sa fac daca are cineva asa ceva sau este mai informat decat mine ... Multumiri anticipate !

  • #2
    Merge , doar daca vrei sa fie cum trebuie ,ar trebui sa iei modul pentru chipul din cheie si modul pentru cutia de viteze , ca sa nu porneasca cand e in viteza .Te costa astea undeva la 2-3 mil .Ca alarma, ce pot sa iti recomand e Viper ,am avut si functiona de la 1.6 km asa zicea cartea .Merge si pe diesel , se seteaza ca timpul de cand apesi pe buton si pana incepe sa dea la automat sa fie un pic mai lung ca sa apuce sa tina contactul pus un pic ,la fel si timpul care da la automat este specific pentru diesel .
    Ce mi se pare o porcarie,la modulul de cutie de viteze,este ca de fiecare data cand iesi din masina trebuie ca sa o programezi pentru pornire, altfel data viitoare nu o sa porneasca pentru ca nu ai programat-o.Daca intre timp dupa ce ai programat-o ai intrat in masina ,la fel nu o sa mai porneasca pentru ca ai intrat in masina si se poate ca accidental sa o fi lasat in viteza ,asa ca eu am renuntat la asa ceva ,si de fiecare data cand o parchez o las cu frana de mana trasa sus si scoasa din viteza si o pot porni cand vreau eu si de cate ori vreau eu .
    | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

    Comment


    • #3
      Salutare. Am eu o asemenea alarma pe masina sotiei ford mondeo din 2001 alarma este THUNDER cu peiger functioneaza in camp deschis [testat] 800 de metri cu baterie noua si sunt foarte multumit de ea.Singura problema ar fi ca ii dai comanda de pornire si sta 30 de secunde cu contactul pus[ptr incalzirea bujiilor de tot felul si la orice temperatura] timp care este cam mare ptr bujiile rapide care nu au stat ,,la mine,, niciodata mai mult de 15 sec.dupa care da la automat pentru un timp maxim de 5 sec. daca masina nu porneste suna alarma si se ia si contactul si adoua oara nu mai poti repeta!
      Alarma stie ca masina a pornit fi de la alternator fie [in cazul meu] de la sonda becului de presiune ulei {cand masina a pornit se face si presiune de ulei becul se stinge si alarma opreste demarorul}
      Ajungi la masina o deschizi si ai la dispozitie 30 de sec ptr a baga cheia in contact timp in care alarma iti tine contactul pus dupa care se ia dar daca tu ai pus contactul cu cheia motorul va functiona in continuare!
      Dupa pornire motorul funtioneaza 15 minute dupa care se opreste daca nu ai venit la masina sau nu l-ai opri tu din telecomanda!
      Ar mai fi o problema cu ,,cip-up,, de la cheie care trebuie sa fie la locul lui pentru a putea porni,eu am lipit a doua cheie in carcasa de sub volan si e ok!
      Folosesc aceasta alarma din august 2008 5 zile pe saptamana si nu am avut probleme cu ea!
      Personal am montato singur cu putine cunostinte electrice si mecanice ati putea si voi!
      O recomand tuturor celor care isi permit un timp de functionare suplimentar al motorului[functionare=consum]si care sunt mai comozi: iarna=cald,geamuri dezghetate, caldura,scaune calde dupa caz si vara racoare ! Necesara consider eu, pentru cei cu tapiserie de piele cum e si cazul meu!
      Dai un ban {in jur de 500 ron}dar...stai in fata sau nu-l mai ai!


      Cu respect Lucian

      Comment


      • #4
        Ca o completare la alarma THUNDER ca sa nu o uiti in viteza pentru a putea porni din telecomanda sunt necesari urmatorii pasi:
        1.Parchezi si tragi frana de mana.
        2.Scoti cheia din contact[motorul ramane pornit ]
        3.Deschizi portiera=motorul se opreste[alarma stie ca soferul a coborat si motorul era pornit=masina pe liber si frana de mana trasa].
        4.Armezi alarma usile se sigurnteaza si dupa 5 min poti porni masina din telecomanda paigerul anunta daca masina a pornit sau nu.


        Cu respect Lucian

        Comment


        • #5
          re

          mda... cutia este automata asa k nu ar fi probleme si pornirea este asistata electronic , adik bag cheia in contact si o rotesc o data scurt (fara sa roresc de ea pana porneste motorul ) iar ca pret am intrebat pe la serviceuri care monteaza alarme si 1000 de lei a fost cel mai ieftin raspuns . Mai astept pareri

          Comment


          • #6
            Hai sa te intristez...La mercedesurile dupa 98 nu se poate monta asa ceva
            Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

            Comment


            • #7
              daca nimeresti un om priceput ... poate reuseste sa monteze .
              Am un prieten care a instalat singurele 2 alarme pe megane 2 modelul cu cartela .
              @stancuadrian nu mai folosi te rog scriere de tip mirc , sh ,tz ,k ...chestii de astea
              iar la alarme ... e aceeasi problema ca in situatia mercedes si restul masinilor ,cam asa e si Viper si restul .
              | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

              Comment


              • #8
                Si eu am vrut pe a mea sa pun un Viper cu pornire de motor, dar cica nu se baga nimeni la Mercedes cele cu varianta cu cheie de aia cu laser\infrarosu sau ce are ea...

                Comment


                • #9
                  Aici i sustin si eu pe baietii care au spus ca nu merge,in Sibiu este un meserias foarte bun si am vrut si eu o asemenea telecomanda,si acelasi sfat l-am primit si eu de la el (sa nu-mi pun pe modelul meu ca nu prea iese treaba calumea).

                  Comment


                  • #10
                    re

                    multumesc pentru raspunsurile din care deduc faptul ca trebuie sa imi iau gandul de la asa ceva daca nu a venit din fabrica ... imi cer scuze pentru "limbajul tip mirc" , asta este obijnuinta si comoditatea
                    daca reuseste cineva sa puna asa ceva pe masina va rog un PM si mie

                    Comment


                    • #11
                      Salut.Am un w140,320 benzina,automat 4 rapoarte. De o luna i-am pus alarma PANTERA cu pornire din telecomanda,de care sunt foarte multumit.Are raza de actiune 1,5km,testata. Dupa pornire motorul merge 12minute si se opreste si pot repeta de cate ori vreau. Temperatura o pot programa in functie de starea vremii. Este foarte performanta,daca incearca cineva o alta cheie imi apare pe telecomanda imediat si face balamuc.La fel si cand se activeaza alarma. Deasemeni are protectie pentru acumulator,daca activarile sint repetate.Cand pornesc cu cheia normal,sa inchid usile automat si pot fi deschise doar din interior,foarte util in situatiile cand la stop,cineva vrea sa-ti deschida usa pentru o magarie... Si foarte multe alte functii,care le poate activa doar electicianul care o monteaza,el fiind singurul care poate umbla la ea,doar el stie ce a facut,altul n -are cum,se antelege.Asa mi s-a spus. Eu cred ca se poate si pe a dvs,treaba e gasit omul care s-o puna. Eu lucrez in Ukraina si am pus-o aici si m-a costat 160 DOLLARI,cu montat. Imi pare rau sa spun,dar Ukrainienii sunt cu mult peste noi in domeniul electro-mecanic auto. Ex: lui Fimiu i s-a stricat cutia automata la BMW 730,nu mai mergea inapoi. Am tel in Romanica,firma de reparatii numai cutii automate,spune,da stim,o facem. Cost de la 4000 ron,3 zile,programare. In Ukr,6 ore,300 Dollari. Nu mai inteleg nimic.... Asa ca bafta in alegerea OMULUI,care face treaba. Va salut si scuze de trancaneala...

                      Comment


                      • #12
                        am si eu o intrebare la cei care au montate alarme after market pe ML-uri.am fost azi sa ma interesez de la o firma de instalat alarme si cind au auzit ca doresc alarma pentru un mercedes ML din 2001 au dat din cap si au zis ca ei nu se baga la astfel de masini ca au montat si au avut mari probleme (motorase din iale arse,probleme la sistemul de iluminat etc) si astfel am ramas pe ginduri.doream o alarma viper cu pager dar fara pornire motor,deci clasica.stiti de astfel de cazuri?vi s-a intimplat si voua???

                        Comment


                        • #13
                          La reprezentanta ai incercat? Ma gandes ca poti merge cu o alarma aftermarket viper care sunt destul de fiabile si foarte cunoscute. Dai un pic mai mult la montaj dar in schimb esti satisfacut si esti sigur ca sunt toate cablurile prinse prin CANBUS sau cum naiba i-o mai zice. Eu zic ca se poate. Incearca si la falcon.

                          P.S.: Nu am nicio legatura nici cu reprezentantele nici nu falcon. E doar un subiect de gandire. Da doua trei telefoane si vezi cum merge.
                          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF