Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pop-up sau blow-off

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pop-up sau blow-off

Salutare tuturor ... as vrea sa pun si eu la ML'ul meu saupapa blow-off sau pop-up cum i se mai spune dar nu stiu daca merge la masinile cu cutia de viteze automata sau daca la automate se aude efectul acela auditiv super , iar daca se poate stiti cumva ... are efecte negative asupra turbinei sau a motorului ?
    Multumesc anticipat si astept sa desvoltam impreuna acest subiect !

Blow-off valve este benefica turbinei deoarece presiunea care nu apuca sa iasa din turbina este evacuata prin turbina astfel protejand palele turbinei.La automata nu stiu dar stiu ca ea se aude la schimbari de treapta cand schimbi brusc turatia.Aerul eliberat de supapa se duce in atmosfera sau poti face sa intre iar in turbina.Alegerea iti apartine in functie de model si accesorii de montare.

Comment

Pana una alta, te provoc sa gasesti un blow off compatibil cu CDI. Eu am cautat si nu am gasit , mi-a zis un tip ca cica poate sa-mi puna dar imi va da eroare in bord.

Comment

...

nu stiu car de benefica ar fi motorului pentru ca daca era il puneau din fabrica cred ... am mai vorbit cu diversi si se presupune ca nu s-ar auzii ca la cutia manuala .
        Astept si alte pareri si multumesc pentru raspunsuri.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF