Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Am pierdut codul de la casetofon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am pierdut codul de la casetofon

am un ml230 an 1998 am pierdut codul de la casetofon cineva care are ml ma poate ajuta cu un cod va rog?

Originally posted by ionut_ml View Post
    am un ml230 an 1998 am pierdut codul de la casetofon cineva care are ml ma poate ajuta cu un cod va rog?

Fiecare casetofon are un cod, nu prea exista doua casetofoane cu acelasi cod. Asa ca, Vlad nu te poate ajuta cu codul lui.

Aici in Constanta e cineva care decodeaza casetofoane. pretul e de 50 lei.

Comment

Salut! Spune-mi de care aparat este,adica modelul si da-mi si numarul de serie al aparatului,poate aflu eu.Nu iti promit nimic,dar incerc.Si nu incerca introducerea de coduri la nimereala...
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

E de ajuns sa intrebi la orice reprezentanta Mercedes si ti-l vor spune gratis. Asta daca este casetofonul original al masinii ca se verifica dupa seria de sasiu a masinii.

Comment

De ce nu ii pui un sistem multifunctional ? Au la Be-loud.ro .Sper ca am scris corect site-ul.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF